Rüya yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları

Seli: Rüyamda bir erkekle (tanıdığım ancak aramızda bir şey olmayan bir erkek arkadaşımla) birbirimizi çok seviyormuşuz ve beni istemeye geliyorlar. Ailem evlenmemize izin veriyor ve nişan yapıyoruz. Ancak nişan bizim evde değil köyde dayımlarda yapılıyor. Çok güzel bir nişan yapılıyor ve ben bu erkekle nişanlanmaktan çok mutluyum. Parmağımdaki alyansıma bakıyorum, ne kadar güzel yüzüğüm diye düşünüyorum. Nişan bitiyor, ben dayımların evine giriyorum, banyo yapıyorum, geceliğimi giyiyorum ve saçımı havluya sarıyorum. Sonra dayımların evinin önünde sandalyede oturuyorum. Diğer herkes yan evdeki dayımlarda. Beni çağırıyorlar gel diye yanlarına, uyanıyorum.

Yorum

Rüyanız yaşantınızda meydana gelecek hayırlı ve güzel gelişmelere işaret etmektedir. Yaşantınızı bir düzene sokacak, kendinizi işinize ve mesleğinize vereceksiniz. Sevinç ve mutluluk verici gelişmeler sizi bekliyor. Bulunduğunuz durumdan maddi manevi çok daha güzel ve yüksek mevkilere geleceksiniz ve saygınlığınız artacak. Yakın zamanda hayırlı kısmetleriniz açılacak ve evleneceksiniz. Yanlışlarınızı telafi etme yoluna gidecek ve manevi güzelliklere sahip olacaksınız. Temiz yaradılışlı bir insan olduğunuz rüyanızdan anlaşılıyor.

Geri