RuzionSha ws winq`boup +1 bonus.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kremjn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu Foruma Neden Okuma yazma bılmıyenler uye oluokı..Sızı kım uye yabtı ananız babanız felanmı .. Ben oraya koskoca BAŞARI HARİCİ POST KASMA Yazmısım dha neyın trıbındesınız sz

gel Yine kes Bıcak Yemekle kraL oluyorsan geL yine kes Su Cs'de Bıcak yemeyen adam varmı söylesene bana ? aLt tarafı 0yun cok fazla uzatıyorsunz nese qL.
bak kardesım sen yenmeyide bıleceksın yenılmeyıde sen yenınce sana laf yapıyomuyuz hyr !! ozamn sende bıze laf yapmıcaksın

bak kardesım sen yenmeyide bıleceksın yenılmeyıde sen yenınce sana laf yapıyomuyuz hyr !! ozamn sende bıze laf yapmıcaksın

Hakkıyla yenene lafım yoktur oglum isterki el almayalım ?

Hakkıyla yenene lafım yoktur oglum isterki el almayalım ?

Bak Mehmet su lanet olası oyunda sewdıgım krdeslerımden bırısın..Boş boş post kasma krdesm ..2 Takımada Başarılar De Geç

oLum Sen kimsin Lan Dün Boktun Bugünmu koktun ? Bu bir0yun Yenmekte var yeniLmekde Bir biLeğinle yenmek var Birde hiLeyle yenmek Var Sizler Aciz İnsanlar alışmıssınz hile kullanmaya bileğinize güvenmiyorsunz acıp acıp yardırıyorsunuz. Ben Bu oyunu 9 yıldan beri oynuyorum siz ve sizin gibilerin nicklerini ilk kez duyuyorum.Şimdide Karsımıza Geçmiş Ahkam kesiyorsun ? Sen qit kraLın qeLsin allah hilecisi

Gardaş mı ? Desem Kardes? mi? ama insan Gardasına Sövmez onun iiçiin sana Ulan Jılet mısin permatık mısın? Sana şöyle Cevap werem permatık..bu sözlere dıkkat ::::D::D
Sen Kıng olsan ne yazar.. Gireceğin 2 metrelik mezar... ama beledıye metre kare hesabını alıyo haa kefen parası bırıktır permatık?sna tavsıye!!!
Bosver cevaba gecelım..
Sen Gelmezsin [FONT=Arial]RuzionSha [/FONT] Clanı Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice CLanlari Ezdik..Sziin CLanı Yenmek Bir Başka Türlü bu sarkıyı sevıyom beee :D:D:D:D:D

gL beyler ama sizin gh olduğunuzu bilmeyen de yok . ! .

Gardaş mı ? Desem Kardes? mi? ama insan Gardasına Sövmez onun iiçiin sana Ulan Jılet mısin permatık mısın? Sana şöyle Cevap werem permatık..bu sözlere dıkkat ::::D::D
Sen Kıng olsan ne yazar.. Gireceğin 2 metrelik mezar... ama beledıye metre kare hesabını alıyo haa kefen parası bırıktır permatık?sna tavsıye!!!
Bosver cevaba gecelım..
Sen Gelmezsin [FONT=Arial]RuzionSha [/FONT] Clanı Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice CLanlari Ezdik..Sziin CLanı Yenmek Bir Başka Türlü bu sarkıyı sevıyom beee :D:D:D:D:D

cCc yeni üye cCc

Aynen bende onur

Bosver cevaba gecelım..

Ne Sacmalıon la :D hahaha :D Yasın kac soledıgı laflara bak qjhwekjqwehkqjwe :D

Ne Sacmalıon la :D hahaha :D Yasın kac soledıgı laflara bak qjhwekjqwehkqjwe :D

Lan Hilecilerin Kralı .SAna burdan sizin GH linkleri wersem sayamam daha sen ne konusuyon Claana aldıgınadmların yarısı Hıle :D:DD::D:D:D:D:d.d: sen bebesin iste macdada eziliyonz dıe ghci alıyonuz :D:D:D:DD:
wing boup gh movie | SK Gaming
Winq Boup Ghos7 H4x Reklam FiLmi xd | SK Gaming
winq boup` GH Movie | SK Gaming
al sen bunlara Bak AGla Daha koyardımda zmn yok ısı Gıdecem D:D:D:D sizle sizle beni hatırLa

11 1 dıo :DD:D:D:D:D:D:D:d:d:

Geri