Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde. Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni. Sana yanıyorum.. Ben sana yanarken şimdi, sen kim bilir nerede üşüyorsun..
Sen benim sanki kaburgamdan yaratılmıştın.. O yüzdendi kamburum çıksa da ihanetini bile sırtımda taşıyışım! Pardon bayım ! Ben kadındım. Yanılmıştım! Ben sizi yanlışlıkla aşk sanmıştım..
Ben seninle büyüdüm. Düşsel bir varoluş bu. Sıfır gerçeklik, yüzde yüz hayal. Biraz rüya, biraz pembe kokuyorum. Çünkü gelecekten geldim. Aldığım ne varsa senden, kendimle beraber ***ürüyorum. Merhametine hürmet edip bırakmam ben’i ellerine. Korkuttun sen beni. Üzdün. Çok ağlattın. Bu yüzden biraz bebek, biraz gözyaşı kokuyorum.
Kaçan bir elektriğim; haylaz, inatçı bir âşık. Belki hatırlarsın beni, hani saklıyorsan hâlâ resimleri; cismim yetiyorsa kanıtlamaya kusuru, aklım şaşırtıyorsa bedeninin azametini, teklifim geçerliyse ve romantizm lök gibi oturmuşsa gündemine, hangi varlığımı yok sayabilirsin ki?!
Peki sen anne, nasıl mutlu olabildin dünyaya gelişime? Ah! Mutlu sonlar değil mi?! İçimdeki Pollyanna can çekişiyor; Hiçbir son mutlu değildi, kandırdım seni! Üzülme diye hiç söyleyemedim; üzüldüm anne, üzdüler... Buranın iyi bir yer olmadığına artık eminim, bir kondom artığında çürümeyi yeğlerdim, hiç başlamadan bitseydi yaşam... Şimdi alsan beni tekrar içine, saklasan!
Her insan sevdiğine eceldir gün be gün, her insan ağzında bir giyotin taşır sevgilisinin dili için. Ancak, hakikat anlaşıldığında kimse hayatta kalamayacak. [küçük İskender]
Sen küfürsün. Ben bu küfrü etmeyi reddediyorum. Senisana ediyorum. Seni sana bir hançer gibi tam da adresinde, o dolaylarda saplarken parmakizim kalsın istiyorum. Yüzünde parmakizim kalsın. İster bir gözyaşı olarak taşı onu, ister müstehzi bir ifade diye. Kalsın. Yüzünde parmakizim kalsın..