Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kıymetsiz ve alakasız bir vakitten sadakat diliyorum. Tapınak ilan ediyorum yeryüzündeki cehennemi. Allah belanızı versin ! Doktor kontrolünde terkediyorum seni! Çiğnediğim jilettin çünkü ..
Öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı. Fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım. Kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya. Manzaraysa ayrılığa sıfır! İşte her şey hazır.. Acılarımla iki lafın belini kırdık. Yokluğunda bir kuş sütü eksik..Yalnızlığım ve ben; seni çok bekledik...
Oyuncak alacak param yokken daha çok oyuncağım vardı. Şimdi aklıma bile gelmiyor hayallerim. Salondaki halıya yüzükoyun yatıp plastik sarı trenimle oynasam şimdi. Unutur muyum acaba seni ? [Ceyhun Yılmaz]
Kendim deyince aklıma o sahipsiz sızı geliyor. Kendim deyince, sen artık yaşama, sen artık duygularını yitirdin, bir daha hiçbir zaman eskisi gibi sevemeyeceksin, diyen o ses geliyor aklıma..
Seni sevmek, ait olduğun gökyüzünde seni özgür bırakmaktı. Sevmek, ruhumun tek sahibi olan seni sahiplenmemeye kanaya kanaya razı olmaktı.. [Cezmi Ersöz]
Aşktan anladıklarımız hayattan anlayamadıklarımızdan çıkardığımız da duyduğumuz intihar isteği ömrümüzden düşlerimize kalabilen her şeydir . [Jan Ender Can]
Bu gece gitmeyeceksin değil mi? Gitmek, hesap takmaktır! Ben, bütün bedelleri kredi kartıyla ödeyen bir neslin çocuğuyum. Seni yalnız bırakmak için kaç paraysa öderim. Aslında vişne ile kiraz gibiyiz; uzaktan aynı, yaklaştıkça ve tattıkça farkı anlaşılan!
Ateş de aşk ve ölüm gibi, sadece öz nefiste idrak edilebilecek tecrübelerden.Kimse kimsenin yerine yanmıyor ve kimsenin yangını kimsenin yangınına uymuyor.
[Nazan Bekiroğlu]