Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Ben taşındım artık sol yanından , Kiraya verebilirsin o boşluğu ...

Solun açık olsun...

Sen gözlerimin önünde içindeki beni harcarken ben
bir an bile seni unutmaya meyletmedim.. Sen bildiğim gibi kalmadın ama..
Ben unuttuğun gibiyim hala..

Murathan Mungan

Nefsini ittiham eden, kusurunu görür. Kusurunu itiraf eden, istiğfar eder. İstiğfar eden istiaze eder. İstiaze eden şeytanın şerrinden kurtulur. ( Lem'alar)

Kimse ikinci el bir kalple yaşayamaz...küçük iskender...

Niyazının bir yanı küfre bulanmış,aynada bakarken kendini vuruyorsun sızan yüzüne.Seçmeli ders gibi seçiyorsun fakat hep çalışmadığın yerlerden sokuyor hayat imtihana.
Bilir gibi yapar akıllılar.
Bir bardak süt için koca bir inek beslemek pahalıdır her zaman...!
Her kadın bir adam severde
Her adamda 'alt tarafı' bir kadın... sever.
Keşkeler çok tan eskimiş.
Masallar ise sizlere ömür.

(Dilek erkılınç)

Kalp İmanının, kaçıncı şartı ayırdı Bizi..Ben 5 vakit 'SEN' kılarken sen bu aşk'a abdestsiz mi başladın Sevgili .. Küçük İskender

ßeni bir halk öpüyorsa âşığım ßeni bir devrim kucaklıyorsa sadığım sevdalıya.!
K.İskender

Bin 'Günâhın' olsâ dâ bânâ,Bir 'gün âh'ım' yok sânâ ...

Cânın Cok âcıdımı? Gözümden Düşerken... ~

Ben diye bir gece yokken, Olmayan yıldızların ışığı gözlerini yakacak, Ağlamalarım gelecek aklına, Durup dururken sigaran sönecek, Söylemediklerin dudaklarını ıslatacak, Taa gözlerinden. Kıyamazsın sen bana bilirim, Kıyamazsın sen bana biliyorum, Bu gece beni düşüneceksin.(Ceyhun Yılmaz)

Kimseye soramıyorum seni!
kirlenme diye hiç öpmedim ya...
belki başkasını seversin diye,
hiç söylemedim sana sevdiğimi.
bilmiyorsun,
...boğazımda düğümsün!
Yutkunsam gideceksin,
yutkunmazsam ..
ölürüm!

Ceyhun YILMAZ

Gelme
gidiyorum işte,
bak ne gelmeyişin öksüz ne de yokluğun
gidiyorum işte
hep beklediğin yere
...geleceğin varsa da artık gelme
sakın gelme, hiç gelme
ben sana gelene kadar sen kimseye gitme

Ceyhun Yılmaz

'Gözlerinde bir aşk war bana saklı olan. Kimselere wermem onu' dedin we almadan gittin! Kendi hakkın olan bir aşkı, gözlerime hapsettin. Gidişinin dönüşsüz olmadığına inanmak için çok eski bir şairin sen olup söylediğini warsaydığım 'bu aşkın adresi dursun sende/kelepçeli kuşlar yuwa kurmadan gözlerimize/belki geri dön...eriz/we geri weririz birbirimize/yitirilmiş ne warsa' dizelerini hatmettim gecelerce...

Düzelirsem, uyku olur duruşum. İşlenirsem, bir rakam olur varlığım. Bilenirsem, kopar inceliklerim. İflaha yok kapatılacak bir uykudayım ve iyiyim! Kahraman Tazeoğlu

Unutma! Seni,içimi çürütürcesine özlediğimi!
Unutma! Seni,içimi tazelercesine sevdiğimi...

Kahraman Tazeoğlu / susacak var...

Çıkar gözlerinden, bakışlarınla bilediğin anne şefkatini! Bir kez büyür çocuklar. O, adam oldu. Adam gibi. Adı gibi. Onu büyüten eller yaşıyor gururunu. Sen tanığısın sadece. Geç kaldın! Genç kaldın! Şimdi bir gülkurusu tazeliğinde dudaklarınla ezber etme onu! Nasılsa, unutmayacaksın! Kahraman Tazeoğlu

bir insanın bir insana verebileceği en değerli şeyi yalnızlığı. şimdi bana verdiğini daha iyi anlıyorum...

Kahraman Tazeoglu

---Korkma! ağzına bırakacağım son nefesimi..!----

"Küçük İskender"

Sen esmersin ya, tüm geceleri yakmak istiyorum./sedat kısa/

Cennette huriler varmış kara gözlü,
içkininde ordaymış en güzeli. Desene çoktan cennetlik olmuşuz,
bak bir yanda şarap bir yanda sevgili... Ömer Hayyam

Geri