Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Öğrendim ki...
Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor.

Büyüyünce ne olmak istiyorsun ?
- Mutlu !
- Öyle değil, sen sorumu yanlış anladın sanırım

Çok sigara içerdim! Pat diye bırakayım derken; her sabah düşüncesiyle uyandım, baktım olmuyor, yavaş yavaş uzaklaştım. Son içtiğim sigaradan sekiz saat sonra nefesim değişti, ikinci sekiz saatte; ciğerlerim onarıma başladı, üçüncü sekiz saatte; yüzümün rengi aynı değildi artık.Sen de öylesin sevgilim, bak alıştım olmay...ışına. Şimdi seni hiç sevmemiş gibiyim, ''sigarayı içmeyi özlüyor musun'' diye sorarsan, sadece içenleri gördüğümde sevgilim… (Ceyhun Yılmaz)

Öyle çok değerliymişki zaman,
Hep acele etmem bundan, anladım...
(Nietzsche)

Hani Orhan Veli diyor ya; ‘Bedava yaşıyoruz, bedava.’ Ah be usta, neresi bedava? Tütün para, rakı para, şarap para. Bir tek terk edilmek bedava...//Dedde

Özledin, içtin, ağladın, güldün, Şarkılar söyledin, düşündün, şiirler
yazdın. 'Peki o ne yaptı?' deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta."Nazım Hikmet / Aşk Üstüne

Komik değil mi ?
Yanından geçen binlerce insan için sıradan birisin...
Hayatımda yanımdan geçen insanları;
sıradanlaştıran tek kişisin !

...Küçük İSKENDERDER

İnsanlar her şeylerini gizleyebiliyor; ama seslerini gizleyemiyorlardı. İnsanın içine kapatılmış, kilitlenmiş her şey sesin kıvrımları, bükümleri arasından dışarı sızıyor, kendini ele veriyordu. Bazı kapatılmış sesler, sahibinin kendi içinde boğulmuş olduğunu söylüyordu. Bazı sesler katı katı, bazıları teneke gibi çı...kıyor, her biri sahibinin bir korkusunu ele veriyordu.
Ruhun aynası sayılan gözler bile ruh konusunda yalan söyleyebilirdi; ama insanın ruhunu en iyi yansıtan şey sesiydi. Sözler yalan söyleyebilirdi; ama sesler asla! "MURATHAN MUNGAN

onun anıları gece vakti gökyüzündeki yıldızsa benimkiler o yıldızların arasındaki tekinsiz boşluklar / Dear John- Nicholas Sparks

seni görmedikten sonra her gün benim için gece . gecelerse parlak gün rüyalar seni bana gösterince / w.shakespeare

Hayatımın geçmişiydin…

Ben, Seni seviyorum’un sözlük anl***** anlatmaya çalışırken gözlerine

Sen bunu anlayamayacak kadar benden geçmiştin !
...
Gitmiştin !

Oscar ödüllü mutsuz sonla biten filmlerden,

Daha da kötü bitmiştin !

Git gidebildiğin yere kadar... Bu liman da kaybettiğim ilk gemi sen değilsin.Ama şunu unutma! Rıhtımda kalanı değil, çekip gideni vurur fırtına...( Küçük İskender )

Evet özür dilerim. Seni herşeyin üstünde tuttuğum çok sevdiğim için. Merak etme yaşanmaz bir daha böylesi yaşanamaz da zaten benim gibi bir sevenin yokken. Korkuyordum ya hani bir gün bitecek diye bak artık korkularım da yok çünkü artık benim için sende yoksun. Ne yazik ki bir zalimi sevmek hatasında bulundum, ne yazık... ki sevginin ne demek olduğunu bilmeyen bir vefasıza tutulmuş yüreğim.

CAn Dündar

Düşünürken kendimden başkasına inanmam.İnanırsam ben senden başkasına inanmam.İnanınca düşünür, yönelir sana doğru;Seninle ikimizden başkasına inanmam.

Özdemir Asaf

Sen 1'imdin benim. Bense 0'dım gözünde. Görüyorsun ya sevgilim; 10 numara aşk yaşamışız seninle.. ~Küçük İskender

‎'' Söyle ; DoğruLarım YanLışLarının Irzına Mı Geçti ? ''

Küçük İskenDer

'Yüzümüze annemizin elinden başka bir el sevgiyle dokunduğundan beri mutsuzuz.''

Sen aşkla sar/hoş et yine beni..

çocuklugun kendini saf bir biçimde akışa bırakması.yiten bu işte...

Ülkenin farklı şehirleriydik. Ben sürgün yeri, Sen başkent; İlk isyan hep sende başlardı, Cezasını çekmek hep bana KALIRDI.. <Can YÜCEL>

Geri