Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Neden baktın neyi geride bıraktığına?
Söylesene, insan terk ettiği şeye neden dönüp bakar son bir defa ?Elif Şafak

Zamanın hızlı akışı, feleğin hızla dönüşü içinde herşey bizim istediğimiz rengi göstermeyebilir, bizim istediğimiz biçimde tahakkuk etmeyebilir. Bağrımızı yırtmanın, yüreğimizi parelemenin, ciğerimizi kan doldurmanın faydası da yoktur üstelik. Bu bir ayrı sınav biçimidir. Tesellisi hep ertelenen bir sınav...(İskender Pala/ Mirat)

Ne mutlu kalbine sen düşene ve ne mutlu senin kalbine düşene ... Nazan Bekiroğlu/ Yusuf ile Züleyha

Ben, seni sevmemek için neden aradıkça ve “neden”ler buldukça, seni daha çok sevdim! Kahraman Tazeoğlu

Gerçek şu ki, herkes seni incitecek.
Yapman gereken tek şey,
acı çekmeye değer birini bulmak.

"çok güzelsin" demişti bana .
İnandım ...!
Meğer "çok gülersin" demiş . !
Gitti ardından.
......yine ' seni seviyroum ' dedi .
güldüm. . .

Anladım ki bendeki aşkın alevi, senin yüreğine kar...

Kahraman Tazeoğlu

Aklım yüreğimi yoruyor,
Diyor ki “unut! ”

Aşk,hasretin kalbini kırdı: Cep telefonunu yarattı.

Hiçbir yerden hiçbir yere yolculuk yapmıyor ve yeryüzünden alacağımız teskereyi bekliyoruz.Bizi bizden başkası üzemiyor ne yazık ki...

Senden 'ben ' denen bu lokantada kesinlikle hesap alınmayacaktır. Tatlı yerine neremi istersiniz?'
.

‘Beni seviyor musun’ la biten cümlenin sonuna ...Soru işareti eklenmemeli..Sorudan çok Bu bir sorun işaretidir gördüğün gibi..Emre GÖKCE

Peşlerinden gidecek cesaretiniz varsa; bütün rüyalar gerçek olabilir. Walt Disney

gücüm yetmedi seni yok saymaya,,koLLarımı açtığım kadar unuttuğumsun,,
açamadığım kadar özLediğim,, benim unuttuğum kadarını sen özLer misin?? ceyhun yıLmaz...

Sonra duruyorum...Sonra susuyorum...İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime...."Yan!" diyorum içime!..."Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!..." Herkes mutlu olsun!..Sen dayan!.."

mevlana

Belki dünya, başka bir gezegenin cehennemidir...

(Aldous HUXLEY)

öyle parçalandım ki ömrümde sevgi ile öfke arasında.sevgimi öfke vurdu, öfkemi sevgi kaçırdı, içim parçalandı arada...<Can YÜCEL>

Hayata en çok benzeyen oyuncak puzzledır “Aşk” bir türlü kendine ayrılmış yere oturmaz..'
Özgür Gümüşsoy

O'nu içimden serbest bırakıyorum...Çözün gözlerini...O'nun suçu yok, aşk beni sevmedi ! Elçin Gelir

Batıl inançlara sahip olsaydım.Elim kaşınınca para gelecek deseydim,mesela kalbim kaşınıyor gibi yapsaydım da sen gelseydin..
( Küçük İskender )

Geri