Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Bırak simdi yanaklarımı,dudaklarımı...gücün yeterse yüregimden öp beni..
( Küçük İskender)

Beklemekte olduğun şey,
ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir.
Bu, evrenin; ''sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir.
( Küçük İskender )

Sızlıyor!
Anlamıyor Musun ?
Her Gece Yokluğundan acı Peydahlanıyor...
Sızıyor !
...Kan Sızıyor Geceye !
...Ne Zaman Gülmeye Kalksam
Gülüşlerimin Dikişi Atıyor!
( Küçük İskender )

Mutluluk ele geçirilecek bir şey değil. Ya elde edilmeden önce düşünülen bir amaç ya da elden kaçırıldıktan sonra anlatılan bir hikayedir... Özdemir ASAF

‎"Kadınların futbol oynamamasının asıl nedeni , toplum içinde on bir tanesinin aynı kıyafeti asla giyemeyecek olmasıdır…" /Phyllis Diller/

>>>Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden...
Dönemezsiniz. G...öremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız.
Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz...
Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu,
hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu...
Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz.Sürünür gidersiniz...>>>

Can Dündar

Her gece rüyamda görüyorum ama sabah olunca yine onsuz yaşamak zorunda kalıyorum. Buket uzuner

Hüzün altında yürürdük saatlerce el ele. Seni şimdi görsem, kendimi bir yerlerden hatırlar ama asla çıkartamam....
K.iskenderr

Her yalnız kalışımda, gece bana, ben geceye yoldaşlık eder; gece kelimelerimi hırpalar, kelime kelime kelimesizliğe düşürür beni. Aklıma gözlerin düşer, susarak çağırırım seni ben. Hasretle, aşkla ben iyi olurum. Sen kendine iyi bak.. /kahramantazeoğlu/

Başarının anahtarını bilmiyorum ama başarısızlığın anahtarı herkesi mutlu etmeye çalışmaktır. Bill Cosby

Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var.... 'Ümit Yaşar Oğuzcan

Gidişin bir ambuLansın siren sesi gibiydi ..yoL vermekten baska çarem kalmamıstı...Küçük iskender

Kadınların fazla kelime kullanmadan bütün duygularını açıklamada eşssiz bir yetenekleri vardır. Balzac

Kardeşlerim bakmayın sarı saçlı olduğuma ben Asyalıyım
Bakmayın mavi gözlü olduğuma ben Afrikalıyım

~Nazım Hikmet~

Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi
duran zaman,beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer...."CAN
YÜCEL"

Bir veda hazırladım ikimize.. Evet sevgilim, hala ikimiziz ayrılırken bile.. Binde bir ihtimal gibi sevdim seni.. Gözlerinden kendimi aşağı bıraktığımda artık çok geçti! Gözlerin, içine bir sürü aşk park etmişti.. Sen yeşil ışık yakarken tüm kadınlara.. Ben kötü sollama sonucu tam solumdan vurdum kendimi.. Kaza gibi sevmiştim seni.. ( Küçük İskender )

Ağla saki, bugün tevekkülü uğurladık. / iskender Pala- Kırk Güzeller Çeşmesi

Gönlün rahat mı? Elinden geleni yaptın mı? Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

Can Yücel

Aşkım yeter muhabbet denizinin kıyıları ne denli sınırsızmış göreyim.
Aşkım yter varlığımın anlamı neymiş çözeyim.
Yeter aşkım yeterki aşkımın kalbime düştüğü yere kadar yükseleym.
Aşkım yeter tenimin kafesiyle düştüğm kuyudan aşkımın tüyleriyle yükseleyim.
Aşkım yeter tenimin beni hapsettiği zindandan aşkımın kanatlarıyla...... geçip gideyim.
Aşkla var olduğum yerde yine aşkla yok olayım

Geri