Şair ve Yazarlardan, kesitler.

İnsanlar tecrübeleri oranında değil tecrübelerinden aldıkları dersler oranında olgundurlar. BERNARD SHAW

"Başlıca üç insan çeşit insan vardır ; Bilgisever, ünsever ve para sever." [PLATON]

İnsana hayat verilmemiş, kiralanmıştır. ( Publilius Syrus )

Karakterimiz, kimsenin bakmadığını düşündüğümüzde yaptığımızdır.
H. Jackson Brown

Üzün*tü ken*di ken*di*ni gi*de*rir... Ama mut*lu*lu*ğun tam zev*ki*ni çı*kar*mak için onu pay*la*şa*ca*ğı*nız bi*ri*nin ol*ma*sı ge*re*kir....”

---Mark Twa*in---

Unutma, Her Gidiş Bir Ayrılık Değildir; Çünkü Bazen Ne Kadar Uzağa Gidersen Git, Yüreğin Hep Bıraktığın Yerdedir..
[ W.Butler ]

"Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil; elini çıkardığında tutacak birinin olmamasıdır.."
[Marquez]

"Bir kadın sizinle delice tartışabiliyorsa sevinin. Çünkü susmuş bir kadın için, bitmişsiniz demektir.."
[M.Longston]

"Hiç bir zaman gülmekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile.. Çünkü gülüşüne kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin."
[Marquez]

"Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, benimle yeniden tanış.."
[P. Neruda]

Tam unuttum derken yoldaki dilenci bile laf sokar sana, " ALLAH sevdiğine kavuştursun. "
Yılmaz Erdoğan

Bakmayın insanların "Beni çok sevecek birini arıyorum" demesine. Büyük bir sevgiye maruz kalınca hepsi kaçacak delik arıyor.."
[Murathan Mungan]

"Sürekli geçmişe dönüp bakarsan, boynun tutulur.."
[Murathan Mungan]

"Sahi nedir gençlerdeki bu lens merağı. Gözler de sahte olduktan sonra, insan neye bakıp inanmalı.."
[Müşfik Kenter]

Ağaçtan düşen yaprak nasıl ki kurumaya mahkumsa, gönülden düşen de unutulmaya mahkumdur!"
[N.F.K]

"Yeni bir başlangıç değil, mutlu bir son istiyorum artık!"
[C. Palahniuk]

"Gitmesini bileceksin kimi zaman, arkana bile bakmadan! Ve kimi zaman söyleyeceksin sevdiğini, çok geç kalmadan.."
[P. Auster]

"Mutlu mu olmak istiyorsun? Kimseden bir şey bekleme.."
[Bob Marley]

Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı, yanlış zamanda gelen doğru insana tanımadığın sürece üzülen hep sen olursun!
[Çehov]

"Yalnızlığın en kötüsü, anlamayanların arasında kalmaktır.."
[Mevlana- Rumi]

Geri