Şair ve Yazarlardan, kesitler.

sende hiçbir şeydim..sen bende her şeyken..
K.Tazeoğlu

seni aklıma düşüren
yerçekimi değil
yalancı yıldızlar
öyle uzaksın ki
üflesem soğuyacaksın
...sarılsam okyanus
yılmaz erdoğan.....

gözlerim ihanete ihbar taşıyor
kuşkulu bir cinayeti fısıldıyor kaşlarına
sözü namluna sürmelisin şimdi
en yaralı yanımdan vurmalısın beni
çünkü uçmak düşmeyi göze almaktır..
...K.Tazeoğlu

Oldu, işte bizde geçmiş olduk. Bir aşkın daha üstünü örtüp, göz kapaklarını ellerimizle kapattık. Biz de güzel günleri bittikten sonra anladık, artık yokluğumuzla yaşayıp; birbirimizin adını duyduğumuzda önümüze bakıp vicdanımızı kanatacağız. Artık biz sizli bizli olacağız. [Ceyhun Yılmaz)

Kanayan yaralarına; kan dursun diye başka bedenler basarsan "mikrop kaparsın".

Küçük İskender

Gökyüzü masmaviydi, yalnız sabah gördüğüm...En az deniz kadar, yalnız sesin duyduğum...Ağlamaklıydı sesi...Ve titrek, sabah ayazı yemiş gibi......Nemliydi, bilirim, hiç görmediğim gözleri..-Of, dedi...Ne oldu, dedim...-Hiç, ne olsun, dedi..Bırak her şeyi gel, dedim...-Olur mu, dedi...Hepsi hepsi bir tabak daha koyarız ...masaya, dedim...-Gerek yok, dedi...Neden, dedim...-Aynı tabaktan yeriz, dedi...Bir daha sevdim...İşte o günden beri mükerrer sevdâlara gebe günlerim...Müebbet aşklara yorgan serer gecelerim...Hep o yangının sıcaklığında bedenim...Hep o sadâkatin gölgesinde yüreğim...Ben çok laf ettim...Ama o hep dinledi...O bir kelâm etti...Ben iki kez sevdim...

Şiddetle ihtiyacım var beni öpmene, dudakların dudaklarımı hacize gelsin.
Dokun! dokun etime! etimle süslensin ardıç gözlerin

Evde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz;Hayvansever dediğin, benim gibi koynunda yılan besleyecek !

Kapat ağzını sevgilim.! Yalanların cereyan yapıyor.! K.İ

El tarafından evlat edinilmiş sahipsiz bir
birlikteliğin sonucuydu ihanetin...P*çliğine verdim...Gidebilirsin ..

Kimileri Pinokyo'yu Bile Örnek Alamadı , Hep Odun Kaldı .

''Sen'' dedi, 'intihar gibisin'
''Hem cesaret edilmeyen'' hem de,
''Herkes tarafından en az bir kere düşünülen''
''İşte, öyle güzelsin''...
...

Mahvolmuş ve bu yüzden hep mahvedecek birine elimi uzatıp onu kurtarmak hayaline kapılmıştım affedilmeyecek bir aldanışla.. Hem onu neden ve ne için kurtarılabileceğimi hiç bilmeden.."

Gittigim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...

NAZIM HİKMET

FotorafçıLar dekLanşöre basmadan önce ''güLümseyin'' diyorLar.. GüLümseyim ve örtün yaşadıkLarınızı..!

...Posta Kutusundaki Mızıka / A.ALi URAL

En yakın deniz kenarına atıyorum kendimi. Her dalga halime üzgün..Her dudakta bana tebessüm,Ne vardı diyorum
'ah' ne vardı. Şu kaldırımda resmin olsaydı, Eğilip öperken ben Görenler, Varsın dileniyorum sansaydı...(Ceyhun Yılmaz)

İçtekini, dışarının bakışlarından saklayamazsa, daha çabuk yenilir insan ve daha kolay öldürülür savaş meydanlarında... Elif Şafak

Sen Gidince Yalnız Kalacağım ,
Yalnız Kalmaktan Korkmuyorum Da;
Ya Canım Ellerini Tutmak İsterse....

Eğer - Can Yücel

Sol tarafımdan kalkmış,bu sabah Sevgilim....(!) EMRE GÖKÇE..

Anlamı var mı,
Anlamaya çalışmanın.
Bir faydasını gördün mü ki,
Aklını aldatmanın..
//Fatih Boyacıoğlu

Geri