Şair ve Yazarlardan, kesitler.

“Aşkın gözlükleri öyle pembedir ki bakırı altın, yokluğu varlık, gözdeki çapağı inci gibi gösterir. ”

Cervantes

"Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. Üzüldüğüm şey; değmeyenlere yüreğimin değmiş olması.." [C.Süreya]

"Bir darbe var yüreğimizde beynimizde.. Soruyor bir işaret fişeği.. Biz ölerek mi yaşamayı öğreneceğiz hala.." [Can Yücel]

"Yokluğun cehennemin öbür adıdır.. Üşüyorum,kapama gözlerini.." [A.Arif]

"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan kork.." [N.Fazıl]

O kadar sade ki duygularim.
Kirilgan bir köprüden sana dogru yürüyorum.
Sana ulasamazsam, sesim ve kelimelerim sana degmezse ve sen bana bir daha dokunamazsan, iste o zaman, korkarim sonsuz ve sensiz bir bosluga yapayalniz düsecegim.
Beni tut, herseye rağmen tut.

Ahmet Altan.

‎'Hayat zormuş'
Kürşat Başar - Başucumda Müzik

Yakalanmamak
için kızın adını telefonuna erkek adıyla kaydedenin hayatı; başka bir
telefonda kız adıyla anılmakla geçer.. [Ceyhun Yılmaz]

"Eğer bir örs isen sessiz dur,yok eğer çekiç isen sıkı vur." Franklin

Artık aramızdaki uzaklıktan şık bir matem giysisi diktirebilirsin kendine!
Bir tek hücreni bile istemiyorum.
Televizyonumun çekmediği bir kanal gibisin çünkü.
Sen git, bambaşka hayatların yatak odalarında sıradan insanların tenlerini süsle!

......küçük İskender

İnsan süsüdür, günah...Cemal SÜREYA

Son
karesi gibi Red Kit'in batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme
kal demeni bekliyorum ama yalnızca rüzgar çekiştiriyor atkımı...
SUNAY AKIN

nerde yalnızlık görsem, ucundan alırım bir parça; sahibine ağır gelmesin diye... CEYHUN YILMAZ

yalnılıktan da kurtulup yalnız kalmak isterim...Attila İlhan

Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafabakarım lafmı diye,birde söyleyene bakarım adammı diye HZ MEVLANA

Zor olan bir yolu koşmak değil,ipi göğüsledikten sonra koşacak yeni uzak yollar aramakmış.."

İclal Aydın-Yaz Bitmesin..

Nasıl yanıyor içim... Şimdi gelsen, '' Geldim'' desen, sevinecek halim yok... Yorgunum yoruldum... ''Bir umut'' desen, veremem... Aşkına yenik düştüm, bu yüzden bütün üzüntüm... Kan damladı gözlerimden... Ama seni çok sevdim... İnkar da edemem...
Kahraman Tazeoğlu

Aşk mıydı, değil miydi? Bunu o günler kim bilebilirdi?

Murathan Mungan.

Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer.

Can Yücel

Beni bir öküz sanma sakın sevgili // Çünkü sen, o kadar hülyalı bir tren değilsin !!Küçük İskender

Geri