Şair ve Yazarlardan, kesitler.

678994e9941e3ee01bd9e94ab7ec7d1b_1280747840.jpg

Gözyaşının akmasına bazen bir soğan değil, bir hıyar da neden olabilir!
[küçük İskender]

Yaptığım şakanın ardından gözlerimin içine bakıp ''Aşk Olsun'' dediğinde, ''Keşke'' demek için can atıyordum..

[küçük İskender

[B][SIZE=5][COLOR=#3f749b] [/COLOR]...9bf93_1279476942.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]

[align=center]Nasıl denir işte, mesaisi ağır aşkımızdan yeni ayrıldım henüz. Organlarım kolilerde hâlâ ve kalbim şu izbe köşedeki şifonyerde şüpheli bir paket halinde. Nakliyeyi üstlenen şairliğimin üstün gayretleriyle tüm kişisel dürtülerim ise fazlasıyla kırık…

[Özgür Gümüşsoy]
[/align]

781d48671bd1702dbd8d1954555b253c_1279451676.jpg

[align=center]Bugün seninle yıldönümümüz sevgilim! Söktüğüm bir ayak tırnağımı armağan edeceğim sana ve senden alt dudağını kesip, bana armağan etmeni bekleyeceğim. Mutlu yıllar sevgilim! Az önce kötü vurmuş olabilirim, evet!. Ona kadar sayıyorum şimdi ve kalkmazsan eğer kendime yeni bir sevgili bulmak için gardiyana sesleneceğim:-"Heey! Görüşme bitti!. Bir geceliğine sevgilim benim yerime delirebilir mi?!"
[/align]

Bunun çok komik olduğunu biliyorum, ama bunu artık sen de öğren anne! Okumayı sök; sevmek, sevişmek konusunda kendini eğit! Kurumlaşmaya karşı çık, yürüyüşlere katıl, slogan at! Seni de bir binanın bilmem kaçıncı katından aşağı yuvarlayacaklardır nasılsa. Yayınımıza Türkçe sözlü hafif hüzünle devam ediyoruz.
Benimle birlikte intihar et anne!

[küçük İskender]

[align=center]Kendimle ve kentimle seni intihar ettik. Çünkü yüreğimden sağ çıksan, ölen ben olacaktım.
[/align]

[IMG]http://img03.blogcu.com/images...bda66aecb5de92a8517a46ff_1278585086.jpg[/IMG]

Şu içine tükürdüğümün sanal alemi bile seni soruyor bana artık. İlişkim yok. İlişkim bitti. Sevgilim beni terk etti. Bir daha sevgilim olmayacak. Bir daha adınla ilişkimin altına sahte tebrik yorumları yağmayacak. Çünkü ben yüzüme gülen her erkeğe aşık olan, sürekli içen, aptalca duygusallıkların fenomeni ve anl***** yitirmiş cümlelere anlam kazandırmaya çalışan sınıfta kalmış bir melonkoliğim.

348de643f2a94299d3d1dba7069a07fc_1277304424.jpg

Ateş dediğin, yanmak için değil yakmak içindir. Olduğu yerde, hararetiyle başbaşa kalan, sadece yanan ateş kıymetsizdir. Sonu bellidir; kül olup rüzgara kapılmak. Ateş dediğin yakacak ki işe yarasın. Bana dersin ki "Yarimin yüreği neden yanmıyor?". Sana derim ki "Kabahat yakamayanındır!".

[Selman Kayabaşı]

Geri