Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Sen ancak arkamdan mendil sallarsın çünkü ben sümüğünü koluna silen çocuklar gibi sildim seni![Sunay Akın]

En kanadığın yerden başlarsın kendini onarmaya. Ki unutmak kendini onarmaktır yeni yaralar açarak içine.. [Kahraman Tazeoğlu]

Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş,
Çok acıttığında anladım..
Fakat,hakedermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terkettiğinde anladım..''CaN Yücel/Anladım''

Mutsuz olmak nasıl an meselesi ise herhangi bir şeyden ölesiye mutlu olmak da o kadar kolaydı. Kalbim bedenime büyük geliyordu galiba. İclal Aydın

Mesela? Meseladan yani. Mesela çok değer verip ayni değeri alsak. Mesela üzülmesek. Mesela bir sevda için milyon kere ölmesek. Mesela... Meseladan yani...[Yılmaz Erdoğan]

‎"" Demem o ki, gözlerin aklımı işgal etmeyi hiç bırakmasın! ""
[Ö.Gümüşsoy]

beyfendii ben sadece paylaşımımı yapıyorum en doğru şekilde.
lütfen bu bölümde flood yapmayınız . .
sizin sözünüzse bunu bana değil internette yayaya söyleyiniz ;)

Eylem ve vicdan genellikle uyuşmazlar. Eylem, ağaçtan ham meyveleri toplamak isterken, vicdan onları gereğinden çok olgunlaşmaya bırakır, ta ki yere dökülüp ezilinceye kadar. Nietzsche

Sevgimiz ilişkimizle lekeleniyor..
Ahmet Altan

hayatımıza girmiş ve oradan suçlu ilan edilmeden çıkmayı başarmış kaç kişi vardı?
Ahmet Altan

Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi
ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

Aşk altın değildir, saklanmaz. Aşıkın bütün sırları meydandadır..

Keşke beni öptükten sonra yanağıma bulaşan dudak şeklindeki ruj lekesini vakit kaybetmeden elinin tersiyle silişin için sevseydim seni... Halbuki kalsada olurdu...

Zeki Kayahan Coşkun - Durun Siz Evlenemezsiniz

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın… ( Can Yücel )

Anla beni ben bu
yalnızlıkla geçinemem, geçinemem terkedilmiş bir yürekle..
Ama yinede sen sen herşeysin işte..
Hayata açılan pencerem, sevinçlerimi büyüten odalarım, hemen gitme, terkedilmiş evler gibi olurum,
Hemen gitme... Kahraman Tazeoğlu

Ben
kattım sana biraz, Öyle ''sevdim seni'', Hüzünlüyüm ''sensiz'', Bu
gerçek...Ama sen de bensiz çok güzel değilsin ki..(Ceyhun Yılmaz)

Kader olsam yazılsam alnina..Yar olsam kazınsam aklına..Ve dua olsam dökülsem dilinden Sen "AMİN" desen ben o an kabul olsam...ÖZDEMİR ASAF

Ateş olan hayat yazıya düşünce, cevheri ağaç olsa da kağıdı tutuşturmuyor(du). Nazan Bekiroğlu

Biz artık seninle
haritada iki küçük su lekesi.
Hiçbir nehir kavuşturamaz bizi."
...
İclal Aydın

Biz de bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.....Yılmaz GÜNEY

Sen
yürümelisin,
beni bırakarak...
Kadın sustu.
SARILDILAR
...Bir kitap düştü yere...
Kapandı bir pencere...
AYRILDILAR... nazım hikmet...

Geri