Şarkı Sözlerinden Nickler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herşeyin bir ismi bir şekli rengi var Herşeyin bir yeri bir başı sonu var Nereye insanoğlu nereye doğru Yaz olmadı kış gelmedi ne iş bu

A memo Burası new york Amerika Evler karıstı bulutlara Nasıl bir yasam Nasıl bir zaman

Anlamsız Bir Fırtına Gün gelir acı günler seni seçer Sevgiler nasıl başlar nasıl biter Sarsılır kalır gönlün kedere düşer Bir daha sevemem dersin herşey geçer

Duygular yıkar seni Doğrular yakar seni Düşünmezsin gerçeği

Anlamsız bir fırtına başlar hayatında Savrulur durursun sen çok yorulsanda Zor gelir yaşamak onsuz bu dünyada Ağlarsın durmadan umutsuz yarınlara

Aşk tatlı bir rüya Ufak bir dünya Gözlerde başlar kalplerde yaşar Aşk şiir gibi güzel Film gibi geçer Bir rüzgar eser Masal gibi biter

Sen hiç sevdin mi? Hiç sevildin mi? Kavuştum derken terkedildin mi?

O şimdi çok uzaklarda yok hayatımda Ah hatıralarda O şimdi çok uzaklarda rüyalarımda Ah şarkılarımda

Yeni bir gün doğuyor Yine yoksun yanımda Zavallı gönlüm anladı Mahkumum yanlızlığa

Yine bir gün batıyor Yine göz yaşlarımla Zavallı gönlüm ağlıyor Sensizlik çok zor bana

Yapa yanlız yaşıyorum Ruhumla baş başa Karanlıklar içinden Haykırıyorum son defa Dön dön bebeğim ne olursun dön dön kollarıma

> Yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi var..!

> Çekilin yanımdan gelmeyin üstüme İyi gün dostlarım tutmayın elimden!!!

> Sizi bilmem ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya..!

> Dun doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali içimizde hem kotu var hem iyi…!

> Kelimeler yetse daha neler neler buldum.. Elimle koymuş gibi huzurluyum !

BeLki İlkin DeqiLim Bırak Da Sonun KaLayım!

Uzakta KaLdı Sanki Ate$Ler Heryer Buz Soquk

Baktıqın Heryerde Beni Göreceksin! İçin Hep Acıyacak Çokk ÜzüLeceksin!

Vazqeç GönüL!! Vazqeç!! Sesini Duyan Yok

Geri