Şaşırtan Erdoğan sevgisi!

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ilk kez böyle bir şey yapıldı...

18 Temmuz 2012 Çarşamba, 10:55:29
[align=left]
759830_detay.jpg

[/align]
[U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]AK Parti[/FONT][/COLOR][/U] Kocaeli İl Başkanlığı dördüncü olağan kongresi için geçen cumartesi günü [U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]İzmit[/FONT][/COLOR][/U]'e gelen[U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]Başbakan[/FONT][/COLOR][/U] [U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]Recep Tayyip Erdoğan[/FONT][/COLOR][/U] sırtına imzasını ve büyük usta sloganı kazıtan genç ile resim çektirdi.

[U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]İzmit[/FONT][/COLOR][/U] İsmetpaşa Stadı'nda yapılan kongrede ön sıralarda yer olan [U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]Samet Şengöz[/FONT][/COLOR][/U], [U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]Başbakan[/FONT][/COLOR][/U] Erdoğan önünden geçerken bağırarak sırtını açtı. Sırtına[U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]başbakan[/FONT][/COLOR][/U]ın imzasını ve büyük usta sloganını kazıtan gencin çabası boşuna gitmedi. İmzasını gencin sırtında gören [U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]Başbakan[/FONT][/COLOR][/U] Erdoğan da [U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]Samet Şengöz[/FONT][/COLOR][/U]ile hatıra resmi çektirdi.

Kurulduğu günden bu yana [U][COLOR=#3b5998][FONT=inherit]AK Parti[/FONT][/COLOR][/U] teşkilatının içinde olduğu söyleyen Şengöz,"Başbakanımızı çok seviyorum. İmzasını ve ona çok yakışan sloganını dövme yaptırmak istedim. Benim için çok anlamlı oldu. Kongereye saatler önceden gidip en önde yer tuttum. Başbakanımız konuşmasını bitirir bitirmez kendisine seslendim. İsteğimizi kırmayarak bizimle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kendisini çok seviyorum" dedi.
[/align]

alayı yalaka bunların ülkeyi sattı herşey özelleşti daha büyük usta diyolar yazık

Geri