Seni Seviyorum dedim / bende seni dedi ..

Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu almadan boynuna sarılamadan Yuzune dokunamadan.. Sadece seviyorum..

Beklediğin bir şey anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu hayatın ; sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.

Okyanusta ölmez de insan gider bir kaşık sevdada boğulur".

Söylemek isteyip de söyleyemediğim çok şey var.. kiminin yüzüne kiminin gelmişine geçmişine !

”aaaaa hadi ama bakkk arkandan ağlar sonraa…. hadi son lokmaaç bakimm ağzını…. ye yalanını…!! ye ihanetini…!! çiğnemeden yut…!! sindiremeden…!!hadi!! son lokma…!! büyümen lazım”

Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani. Taki ailen görene kadar. Bende aşka öyle sakladm kendimi taki seni görene kadar..

Gidiyorum dedim." Cehenneme kadar yolun var" dedi. "O halde daha çok karşılaşırız" dedim..sustu!.

--------------------------------------------------------------------------------

Ya sırtımıza alıp taşıyoruzYa ayağımızın altına alıp çiğniyoruz. Öğrenemedik bir türlü yan yana yürümeyi..

Demirden soğuk ellerin bakışlarında kar yağışı.Soğuktan yanan sözlerin sahibi sen..Belki hep bu yüzden;Senli her cümlede bir eldiven..

Gideceğin yoldan eminsen engeller 'dinlenme noktan' olmaktan öteye gidemez..

Balıkların aşkları hüzünlüdürçünkü onlar sevgilileriyle elele tutuşamazlar..

Çok sevdim onu... Tertemiz sevdim...
Adımın anlamına mıhladım yüreğimi onun adına astım!
Çok sevdim onu. Adam akıllı bekledim beklemekse.
Sabretmekse insana yakışmazdı benim sabrım!
Canım yandı "ne tatlı" dedim "verdiği acı"...
Doyulmaz hazları tattırırken bana
Kendimde değildim ki tadına varayım!
Hep hak verdim.
Her zaman "yarın anlayacak" dedim. ..."acele etme"...

Şaşkınlığımızı gizleyemiyorduk.
Nasıl da hızla gelişiyordu herşey soluklanıp da izleyemiyorduk.
Her taş yerine oturmaya başlamıştı hayatımızın ıstakasında. Acelemiz yoktu...
Nasılsa kader atacaktı istediğimiz taşı. Okeye dönüyorduk...
Ama ayrılık bizden önce davrandı
ve tam da oyunun en heyecanlı yerinde okeyi yüreğime çaktı...
Ve Tekrar gitti..
Ve......
.....Tekrar Sustu......

Öpтü вєηi öηćє ..
- duяя ! dєdiм .
- ησLduu ? dєdi .
- İSтємiγσяuм ! dєdiм .
- ηiγє γaaa .S dєdi .
...- Sєη вu zaмaηa кadaя hiς öpüLмємiş dudaкLaяı öpмєηiη quяuяuηu γaşaякєη вєη öpüLмєктєη єSкiмiş
dudaкLaяıη ωєяdiqi ŞєяєFSİzLİqİ γaşıγσяuм ! dєdiм..

Tekrar deneyelim dedim.
-Olmaz dedi.
-Neden dedim.
-Üstünden çok uzun zaman geçti dedi .
-Üstünden geçen sadece zamanmıydı dedim.
-Sustu ♥

Sil baştan başlamak gerek bazen,
Hayatı sıfırlamak,
Sil baştan sevmek gerek bazen,
Herşeyi unutmak,
Sanki bugün son günmüş gibi,
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma,
Selam verip yürümek istiyorum ben.

Birkaç nota düşer yanaklarımdan kağıda. O eşsiz ezgisi başlar önce kemanda. Kulaklarım rahatlarezgi ilerledikçe bir fırça dokunur dudaklarıma.Sonra siyah bir ünlem (!) Birden bire bozuluverir ses. Cızz diye kalbim acırteller kopar.. Hayat kopar senin bittiğin yerde..

Mutluluk bahçemde oynayan mavi çocuk..
Senin elinde bir elmaşekerikaçırıverirsin yüreqimi. Bir kırmızı şekere aldanan mavi çocuğumbir sen.. Sen çocuğu alır gidersinben eksi yön olurum sen eksi yön itersin beni gelemem... Sonra yalnızlık başlar ayak uçlarımdaortada yüreqimi vururaklımda son bulur..

Ben koşa koşa ararım yüreqimi.. Her bir caddeni usanmadan tararım. Bakarımizlerimanlarım;gidemem.. Göremem seni.. Hissederimbelli edemem..
Her bir evinin kapısı çalarım varsın diye. Misafir oluveririm. İtiraz edemem. Birkaç sohbetbir iki cümle. Sokaklara dönerim sonra koşa koşa..
Ararımgörürüm;belli edemem...

Sonra son perdesi açılır oyunun. Habersizce arkadan bir fon müzik. Öylece bakakalırım orta yerde.Her geçenden bir tokather geçenden bir darbe.. itiraz'ım gözyaşlarımla örtülür. Müzik bitmeye yakın geri döner çocuğum. Ben çocuk sen çocuk.. Ve sonbir darbeyığılıp kalmışım ben.. Gözlerim açık görürümağlarım;belli edemem.. Müzik tekrar bozulur kemanda. Önümde pes ettiğim beklentilerim. Selam beklerler isterim;kalkamam.. Tek bi alkış acı'dan bana..

Geri