-sexaFoN 'dan bir FRAG < 3D diyenler alın koydum bakaLım ..

sky'JUBA Seni uyaRdım AşşaqıLayıcı sözLerden we Tartışma yaRatmaktan 5 qün Banned.

Takdir Ettım Laedri ,)

Gökhan Okutan ismindi birini tanıyomusun sexafon ?? xD

sky senoyna diye kuduruyon gel birlikte qirelim spec olucam kas madem cok iyi playersin. at ip spec geceym kas ss alıp buraya koyacam ? düne kadar sende kinqofcs takılıodn unutma oq ? dahada yorum yaparsan söwerm mal mal yorumlar atıpda canımı sıkma 2le cfgmiş senoynada veya kingofcs'de bana cfgsiz bi adam göster ben buraya orj cfqmı koyacam ok ? allahın botu
siz yokken biz wardk hadi yol al dahada yorum atma qq.

saoL payLastıqın ıCın :D

SüperSin x] Sexa Laedri Bende Taktir Ettim xD

La memo şu özeL pRogRamını koyda bi bakaLım neymiş neyin nesiymiş ?

vay Be 90 - 12 bu spawn , Kabal vs. adamları felan geçmiş bu usta :D

345sam sen forumu bırakmısdın hanı gıt bu forumdan ya ıstemıors senı oylamada yaptın gıt dedık alahalah gıt gıt

345sam sen forumu bırakmısdın hanı gıt bu forumdan ya ıstemıors senı oylamada yaptın gıt dedık alahalah gıt gıt

sanne adamın durup durmuycaqı akıllı konus adamlarla..

hll sexa. adam herseyi apacık ortaya koyuor hltw,frag vs. adamın kanıtı var.sen hala 3d diorsan adama buyur kanıtla.bırakın su işleri ya çekemeyen anten taksın kardeşim,bi derdin varsa belgenle konusacaksın !!

bu sky mıdr nedir tam mal ya milleti cekemiyor :D gitsin bi frag koysunda görelim kendisi neymiş

bLen bLy0 qeRisi hikaye ;)

qardeşim hll walla süpersin dicek bişi bile yok . idolümsün sexa...

Helal Mehmetim Kinqsin Kardeş Sana Laf Atanlar Ezik Olanlardır Konuyu Yorum Yorum Takip Edecem :)

aq sizde ii kasanLara 3d dionzzz :S Mehmet ebeAn a... 0ne La bide quesa`da

arkadaşım sen qerızekalımısın ? benı delı mı edmek ıstıorsun amacın ne senın ? sen malmısın acaba ya?

bak yukarda yazıorkı PUBLIC Kasıor. mal aptal herıf senoynanın kıngofcs den ne farkı war kamil ?

senoyna dıorsunuz bızm cafedekı cocuklar bıle senoynada cfq acıor bu mu lan senyona dedıgın kamıl?

senoynada kasdıgımmı war benım fl maçalrdayım olesne qrdım kasıyım dedım 3d dedıler cek dedıler koy ddilr

ya harbiden yanı senın culmun ne sen qımsın ya sen adam olsan senoyna adamı olsan forumda ne ısın war?

artık kıngofcs'i aşşağılamayı bırakda biraz qerçekleri gör lütfen ezık ezık konusmayın senoyna kıngofcs farkı yok oke ? senoynadada cfg acıyorlar burdada acıyorlar orda sadece ctrl yok ama neden ctrl yokki ?

Langamede CTRL kapalımı acık ama nedense duck denen bısı cıktı ctrl kapatıldı nese sana nasıhat werıcek haLım yok boş boş konuşma boşda yorum atma .. qq.

1. cisi Sen SenOyna yı Aşalamayı Bırak Arkadaşım. Ctrl Yasak Olayıda Yok. Ben 2 Yıldır SenOyna Playeriyim Server'ımıza bekLeriz. Benim Lafım Bileğine Değil . Ama Bence Adam Bu Konuda HakLı. Şunu Unutma Profesyonellerin Olduğu Bir yeRde , Kasmak Her Zaman Zordur :) . Bu Lafım Seni Aşalamak Felan diiL . Bellki Bilek var . Fraq iCinde tebrik edyiorum Başarılarının devamını diLerim.. K.Gelsin

Kardeş Herkese Diyorlar 3D WH diye kingofcs de oynanmaz oynamayı bilmeyenler ses kasmayı bilmeenler senden şüpheleniyorum . herkese el salla banned yani :D

Geri