Siz Hala koruyun Barancıgınızı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

ReasoN.^*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ReasoN.^*
11 Tane 3d moviesi 5 tane aimbot moviesi var .. Kac tane ss var .. Siz hala koruyorsunuz.. Adı cıkmıs birkere kendini temize cıkartmaya calısıyo hadi simdi kullanmıyosun diyelim eskiden cok kullandıgını herkes biliyor Baran..

Bi Moviede hs atıyor kendi bile inanamıyor aim oyle bi kayıyor ki daha niceleri var siz hala koruyun barancıgınızı.. Belki simdi hileyi bırakmıstır ama O cocugun adı temize cıkmaz Herkes biliyor wall kullandıgını..

Kim Koruyo Baranı ? :D

Kim ? Kim ? Kim ?

Kim Çıkarıyo Kardeşim Bu Lafları Yaa.

Forumda Onun yalakası Olan herkes.!

normal oynamaya kalksa batırır saol ReasoN

Adam açık açık sölüo buraya gelin lan game yapalim die birazcık cesaretin varsa erason git at o zaman konu aç adam kinq die her şey yalakalik ve Cfg deil bunu unutma :)

bole gıderse hm forumdan hemde turnuvadan ayrılcam ghoscu koruyun adam kendı azıyla soyluyo wallı acarım tammmmı dıe daha ne yapalım mahkemeden kanıt flnmı getırelım

Okan sende branın kilitli konusunu aç yaw :S

Adam açık açık sölüo buraya gelin lan game yapalim die birazcık cesaretin varsa erason git at o zaman konu aç adam kinq die her şey yalakalik ve Cfg deil bunu unutma :)

Asdlkjksadk Ben baranın bebe halinide hatırlıyorum cfg cfg die Bizim pesimizde kostugunuda hatırlıyorum k ? bi vall buldu adam oldugunu sanıyor.

Konu 1 gun acık kalsın Sonra Kilitlermisin Okan.

Bırak Boşver.

Konuyu Başkası Kilitlemeden Sen Kilitle Baranın Ne B... Oldugunu Cs Alemi Biliyo.

Okan k.bakma ama bunu demek zorundayım Adamın konusunda Adama Aynen dion sonra burda adama arkasından konuson helal vaLLa :S

tartışma ortamı istemiyorum .

kilit .

Okan k.bakma ama bunu demek zorundayım Adamın konusunda Adama Aynen dion sonra burda adama arkasından konuson helal vaLLa :S
Orada Adam Demişki.

Baran Senin Herkes Ne Oldugunu Biliyor Bende Dedim Aynen.
Anladınmı Şimdi.

Sok Bu Kucuk Beynının Icıne Bunu.

Konu Lock.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri