Siz player görmemişiniz :P :D Girde bak.

0
EXE RANK

-lnfuejto.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-lnfuejto.
Aim kayıyo . gibime geldi .

Süperde hile vr gibi bu kadar olsa yani dünya birincisi bu olrdu x))

Arkadaş v1.6 da bug var havada crosu çevirerek skınca öle airshot atıyo 3 kill garanti hemde adamlarda ekipman üff üff :d atması normalde. Steamda hile açamassın yalnız. Bide bişiy ekliycem vurduğu adamlar hep aynı planlımı yapmış napmış :P

Olamazmı x)) yani

Olur niye olmasında Bizim alemde kasana hile demek artık şey olmuş yani ne bileyim :D

bu adama söze gerek yok çok belli aim olduğu cross dansöz bide dg ile nuke de havada 4 hs :S bundada bişi yok demeyin :D

Ben player'ın ismini ilk defa duydumda çok fena atıyor gerçekten ilginç posizyonları var.
Bir kaç yerde cross kayıyor bariz . Dikkat ettiyseniz Train mapında bir vagonun üstünden HS alıyor otomatik öteki adama HS atıyor bu adama temiz diyemeyiz.

Eğer temiz ise elini öpmek lazım. Ama dediğimiz gibi Cross'u fazla dans ediyor.

Ben player'ın ismini ilk defa duydumda çok fena atıyor gerçekten ilginç posizyonları var.
Bir kaç yerde cross kayıyor bariz . Dikkat ettiyseniz Train mapında bir vagonun üstünden HS alıyor otomatik öteki adama HS atıyor bu adama temiz diyemeyiz.

Eğer temiz ise elini öpmek lazım. Ama dediğimiz gibi Cross'u fazla dans ediyor.

Burc hakLı dağıLın :D

Haha Adam mın cros yag gibi kayıyıor

bncede bu adamda bisi vr yoksa mogan kim xDD 4hs atıo awp ile x)) mogan kmm xD

Bune ya :D Adam zıplıyarak bir sıkıyor awm ile 3 kişi hs :D var mı böle birşey :D Saçmalık.

Böle Bişi OLamaz Ya Yuh yani İnsan Gibi Kasmak War Hayvan Gibi Kasmak war Napıo Bu adam böle
Cross saLsa yapıo Resmen...

adamın resmen cross kayıyo bu vıdeoyu koyanın aklından suphelıym :D

Arkadaş v1.6 da bug var havada crosu çevirerek skınca öle airshot atıyo 3 kill garanti hemde adamlarda ekipman üff üff :d atması normalde. Steamda hile açamassın yalnız. Bide bişiy ekliycem vurduğu adamlar hep aynı planlımı yapmış napmış :P
steam bussuru hıle var elımde x) nası acamassın x)

adam profu geçmiş :D o ciftli vuruşlar sekmeden oluyo o kesn ql diyek .d

Burca katılıyorum resmen qhost :d yada aım :)

Geri