Sizce Cs Türkiye nın gelmiş geçmiş en iyi 10 oyuncusunu yazın desem ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence , kill wa ve dil va

hattab & mooqlee & Zex drax ! ;)

knk sımdı dıorsnuz ya adex falan xylm bunlar 1.6 cı adam konusu 1.5 e acmıs ben o bakımdan ole ısımlerı solemıyorum

-k[R]aL`in K1M? adam manyq bisi :D

aynn xylm iyi oynayo geçen sene zaten 1.mi seçildydi :D beyler arada bi oyunguruya girersiniz ordan hltv maçlarını izleyin sadedce türkiye netbilgini clanlarından ibare degil
katılıyorm :)

ScreaM. & KhaoS~Fatiq & zM.k4tr3 & tRox`s & :D Başkada ben :D qwe ;D

adam yazmış! :001_tt2:

Sizin Türkiyede cs dediğiniz şeyi sadece ********dan, kingofdan ibaret sanmayın :) Balyozu tanırım sevdıgım saydıgım bı abımdır cok ıyı kasar ama ondan daha ıyı kasanlarda var demek ıstedıgım su mesela Dark Passage clanı Türkiyeyi uluslararası cs turnuvalarında temsıl edıor onlardan hıc haberınız yok :D Madem cs oynuyorsunuz bunlarıda bılınde boyle bos bos konusmayın şuanda Türkiyenin en iyi oyncusu Dark passage clanının kaptanı xylm'dir. Ve buda bütün Türkiye tarafından bilinmektedir Bilmeyenlerde bi zahmet açsınlar google amcalarını baksınlar. Google hep wall cfg aramak ıcın kullanmayın bırazda bıseyler ogrenmek ıcın kullanın :)

adam yazmış dogru :) daha ne adamlar var s.o da :)

heLd & baLyoz & scAtroJ & sKy NeT & Troxy mutLu& Ve arkadaslar Keles 4 away kım ya ?

hepiniz kingsiniz balyoz bot ok

ağa söyle diyek

korkunc FENA emin şimdi askerde D

sexafon da zamanında iyiydi o oynardı biz izlerdik

fakat benım favorim wiolence murat bir zamanlar western gaming clanındaydı

acayip seriydi la herif önümde 2 duck yapardı bı tane sıkamazdım

hayvan gibide ses kasardı ip ne

iyi oyuncu diye söyliyebıleceklerım bunlar.

bence Khazi ve standarT

~BaLyoZ* & ']['r0JeN` sexaFoN tRoxs Ama En sevdigim 3 kişi Sunların arasında tRoxs ']['r0JeN` BaLyoZ :) daha bir Cok kisi... .

Khardeshh bak bak Yazılan Nıcklere bakda ağla :) Sureklı pos kasıp durma koçum . Biz senin gibi Forumda Pos kasarak İsim yapmaya calısmadık . Bileğimizle Gösterdiğimiz oyunla . Attıgım 100'lerce tk ile tek basıma aldıgım ON'larca maç ile Bi yerlere geldim . Tek 1 tane movien yok ! 1 tane fragın yok . Oyuna adına hıc bısey yok . 1 macta bile nickini görmedim . BEn Cs 1.5 alemine ismimi kazıdım kocum en azından türkiyenin en iyi fragını verdim + kral pub movie , Çok sağlam tk'lar mac movıler koydum . So Genckafe Kasmamam ragmen Orda bile isim yaptım . Cfgg master diyenleri Senoyna Ve Genckafede attıgım tklarla susturdum . Gh diyenleri ise steamda Cektıgım 2 dklk LIk bir movie ile Muma çevirdim !! SAna dıyecegım Tek sey Dırdır yapıp basımı agrıtma bebe Sen konusma Benim gibi oyununu KOnustur !! az laff cok icraat ;)
Sevenlerime Love youu Kİngliğimi Kabul etmiyen Lamerlere Fuck You !!

archLove'killed ~ [yaSîn] :F

~BaLyoZ* , KingLion , OoMmyyGoOd

bunlar kim allah askına sizin oyuncluk anlayışınz kingof fln olmş .d.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri