Sizce TS Hilemidir ? ? ?

0
EXE RANK

`-A n [T] O * T|k ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-A n [T] O * T|k ~
Oyunda Birinin Yerini Söylemek Hilemidir ? TS İle Frag Kasan Kingmidir ? Görüüşleriniz Neelerdir Sizin ????

hile demiyelimde , ekran'diyelim elinle koymuş gibi buluyorsun (:
ts ile frag kasmaya çalışan ezikse zaten kasamaz , kasanada ne derseniz diyin. ,)

Wall Hack Ne O Zaman Peki Onunlada Elinle Koymus Gibi Buluyorsun ?

bence hiledir :)

Ts'de yer sölemedikçe sohbet amaçlı girmek bana göre sakıncalı değil.Ama yer sölüyorsanız oda hileye girer.

Diğer bölümüne taşındı.

bencede hiledir ama yer söylemek kıngofdakı swlerde yasak degıl ve buda bızı sıkıntıya sıkıyor ılla ts mı kullanmak zorundayız bızler:S

hile olabilir :)

benim yorumum cs ve benzer online oyunların çalışma garantili ve hiçbir mekanizmanın engelleme gereği duymadığı sağlam bir hiledir :)

1.5 & 1.6 non-steam için soruyosan hilenin kralıdır . maçlarda full hud_draw + 3d ciler olduğu için adam öldüğü an tüm mapi hd kalitede izleyip yer söylüyor :) ama steam 1.6da pro teamlar için herhangı bır hıle teskıl etmez faydalı bır programdır .

1.5 & 1.6 non-steam için soruyosan hilenin kralıdır . maçlarda full hud_draw + 3d ciler olduğu için adam öldüğü an tüm mapi hd kalitede izleyip yer söylüyor :) ama steam 1.6da pro teamlar için herhangı bır hıle teskıl etmez faydalı bır programdır .

Aynen bende bir steam oyuncusu olarak katılıyorum :)

O Kullanan Kişinin Kişiliğine Bağlıdır . Yer Söylüyorsa Hiledir, Söylemiyorsa Onun Büyüklüğüdür.

Kişiden Kişiye Değişir O Kardşeim Eğer Yer SöyLüyorsa Bir Server a Girip HiLedir Sohbet AmacLı Giriyorsa HiLe DeğiLdir

tsdeki sohbetimizin tadına yenmez,yer söylemekte ise özürlü playerlarımız var.bence faydalı bir program:D

Wallhack le Tsnin Farkı .. Wallhakcle kendın gıder adamı bulursun tsde arkadaşın yardımıyla gıdıp bulrusun aynı kapıya cıkıor xD :D

Yorumlarınız Icın Teşekkürler

Bence Değildir.

Bu TeamSpeak Programını Oluşturan Adamlar Sohbet İçin Oluşturmuşlar.

Bizde Belki Sohbet Ediyoruz ;)

Geri