Sizce Yanlış Yoldamıyımm :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Raid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Raid

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Raid
Beyler ben 17 yaşındayım daha hiç sevgilim olmadı :( Aslında Her günüm mutlu geçecek ama bu sevgili mevzusu yüzünden her gün mutsuzum her gün ağlıyorum nolca kbenmi halim ya derslerime yoğunlaşim üniv. gidip adam gibi bir işim olsun zaten zengin olunca kızlar kendiliğinden gelir diye düşünüyorum yanlış yoldamıyım :( ( dalga geçecekler yorum yapmasın )

Kardeşim kız işleri boş işler.En yüce aşk ALLAH'a olan aşktır...
Doğru yoldasın ilim öğrenmek insanlığa yarar sağlamak güzel şeydir.Tabi cs oynamak da güzel bişeydir,cs oyna kafanı dağıtırsın :)

Dostum ben sana şöyle özetleyeyim , düşüncelerin çok doğru & takıntıların yanlış .

İnsan arkadaşlarına küçük düşmemek için belkide benimde bir sevgilim olsun ister ama gençlik çağlarında en önemli şey istikbalin , yani kız vs şeyler daima 2 veya 3.planda kalmalı .

Eğer üniversiteni kazanır adam gibi bir iş sahibi olursan emin ol sen istemesende kızlar sana gelir bu iş böyle gelmiş böyle gider .

sen geleceğine bak derslerine çalış boşver kız muhabbetini

hayatında başarılar .

1. planda okulun
2.planda cs olsun öbürleri yalan...

Dostum ben sana şöyle özetleyeyim , düşüncelerin çok doğru & takıntıların yanlış .

İnsan arkadaşlarına küçük düşmemek için belkide benimde bir sevgilim olsun ister ama gençlik çağlarında en önemli şey istikbalin , yani kız vs şeyler daima 2 veya 3.planda kalmalı .

Eğer üniversiteni kazanır adam gibi bir iş sahibi olursan emin ol sen istemesende kızlar sana gelir bu iş böyle gelmiş böyle gider .

sen geleceğine bak derslerine çalış boşver kız muhabbetini

hayatında başarılar .
Mehmet abi çok güzel özetlemiş aynısına katılıyorum sen derslerine çalıştıktan sonra işin olduktan sonra her şey tıpış tıpış sana gelicektir.

Sevgilinmi var derdin var kısaca böyle söyleyim.

Geri