~ ` sj je pRends # wS `Cunub Team Macın oRtasında kacTıLar k0p k0p qwewqeq

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jok3r*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bız uydurmayız bızde yaLan olmaz 1 kere bıle tt wermedık mıllet bızı susturmak ıcın tamam kesın yazıyodu sılahı alan kafasına gore hareket edıyodu sor bakaLım karsı teama 5 ımızı hıc aynı yerde wurmusLarmı onda sonra gel yorumunu yap ..

Tamam Tartısma Yaratma'ya Gerek Yok

bız uydurmayız bızde yaLan olmaz 1 kere bıle tt wermedık mıllet bızı susturmak ıcın tamam kesın yazıyodu sılahı alan kafasına gore hareket edıyodu sor bakaLım karsı teama 5 ımızı hıc aynı yerde wurmusLarmı onda sonra gel yorumunu yap ..

bos cvp lar atıp durma dıorum kı ıletısıme qecın yıne mac atarız sızle tmm mı kafan basıomu

werseydınız olum tt :D tutan mı oldu :D

Evet olum taRtısma wardı rövanşı olucak te***** hazırla burak :)

Murat Bunlara Konu Acmaya Bile Degmez Bosver Eziklere YoLL Ver Ama Yinede GL ßizLere .)) QQ LucKédd.

No`se Resist[a] # -Ce[k]u``.x7

git kımı getırıyosan getır rovansı s0cl da atalım mumkunse ;)

Lan Olum CFG Kasamıyorum Zaten Daha SOCL Akıorz Sızın Gıbı Hala CFG Bebesı Degılız :D
SOCL Gelın Bakın Bakalım TK'lar yıyınce gh dıyorsunuz :D
Adamın Fake Gıttıgı Macta jockerlerın Team yendık dıyomussun Ayıp ayıp :)
Aksama Gel Socl Akalım Her Turlu ;)

bızde defız kocum yorma bızde akarız . Aksama gorusuruz .

Boşuna tartışıyosunuz. 1 maç kaybedip 1 maç kazanmayLa kjnq yada ezik oLunmaz ?.Bencede özeLden pm atın yada msnde konuşun burası yeri değil.Neyse tebrikLer...

gökan sert kayaya çarpmışınız bu sefer :D

qeLe :D

SaoLun BeyLer Tum y0rumLarınız ıcıN.

tebrikler byler malum biz fındık time.( oguz ahahahah fraga bak :))

Joker Cfg koysan xd

Kaçmak yakışmamış :D Sonuna kdr oynamak lazımdı :D

adamların clanında hayır yok cunub team atmayın boyle clanlarla kardeşim cenabet bulasıcı hastalık gibidir :) iyi büzömüsünüz basarılar

Adamlar cunub team :D

yoRumLarınız ıcın SaoLun beyLer :)

La CFG kasamıyorum daha :P SOCL kınq mı oldum ne :O

Cunup team akıyoree :D

Geri