sL1pknot`s > ~ Despenadero.` Maç Movie voL. 1 daL içeri İzlemeyen kaLmasn. ~ deF

0
EXE RANK

-Despenadero

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Despenadero
Evet ArkadaşLar Bir kaç maç içinde çekmiş olduqum record.bu arada deF kasıLmıştır.eLimden qeLeni yaptm arkadaşlar çok iyi bir movie olmadı ama olsn. ilk maç moviem. bu arada kötü yorm vb şeyLer yazıcaklar şimdiden post kasmayn !!!

~ Despenadero.` Ma

n1 knk yakışır :F

qüzel movie bu arada şarkının ismi neydi :)

sw socl olsa içm yanmıcak .

iLk olana bakarsan socL kardeşn ;) 2. olanıda dersen eye teamlar ile yaptık socl sw deqildi adamLar cfgmasteR . x)

CFG MASTERIZ WARMI :D:D Socl sw yoktu arkdan rıca ettım sw werdı oda socl deilmiş sonuc noldu Eye team iss winn qq :D

1 farkLa aldınz kardeş :) uza tmm tebrk ediyorm ama 1 fark sonucda ok ? bi ara team olunca tekrar atarz

Şarkının ismi bu arada outro lex.

ozaman cfg master cfg master demıcen gulum ısterse yarım fark olsun :D hatice deil netice bakcan qq :D:D:D

ULen Maçtaki Tek DefauLt Benim.Ben Cfq Açsam 1 Farktan fazLası OLurdu Bence =) Sonuçta SOCL'Sizmiş.

Ayrıcada Bize Cfq Master Diceğinize Hiç Biriniz Cs Oynamasını biLmiyonuz.;) Mesele Cfq Açıp Kinq OLmak Değil Yeğen =) Mesele DefauLt Girip Kinq oLmak :)

Yeqen Akrep ak47 qibi :) 20 tl verip qh0st açmaksa kinq olmak. bilemiyorm artk demoda herşey waR. ztn inanmayana qh0st deqilim diyosa buyrn demo var bende kayıtlı adam bana duvardan nasıl saydırıyor ızlesnler x) söylemicektm ama söylettiriyosnz. Siz milyarlık pclerde cs oynarken biz 2 kurusluk pc ile cs atıyoruz.

qüzeL Movie !

Yeqen Akrep ak47 qibi :) 20 tl verip qh0st açmaksa kinq olmak. bilemiyorm artk demoda herşey waR. ztn inanmayana qh0st deqilim diyosa buyrn demo var bende kayıtlı adam bana duvardan nasıl saydırıyor ızlesnler x) söylemicektm ama söylettiriyosnz. Siz milyarlık pclerde cs oynarken biz 2 kurusluk pc ile cs atıyoruz.
hahha :D esprimi yapıon sen yeğenim miLyarlık diyor yav bizde ne ara miLyarlık pc

Tartışmaya girmeyin ve flood atmayın . Eğer tartışmalar devam ederse konuyu kapatırım ...!

GüzeL Movie oLmuş SağoL

helal kankama güzel movie .)

Eyw knk nereLerdesn sen ya x)

Tebrkler.basarıLarnn Dewmnı bklerız

bak yaşın 15 cnm senın hayatın kadar cs oynadım ökuz gibi zıplayıp hayvan gibi ses yaparsan kapıda atarım duvarda ;) sen gh0stla oynarken ben senden daha iyi ses kasarım.. ^^ b de tam bomba atarken çikmalar ? Kör olmamalar ? a dan b ye ses kastım koşarak qelıp yerımı bulmalar ? ayrıca ali estergonunun her şeyini acıkladı cnm.. Maçta bi gün bizden saglamlarıdı olur karşınızda onlar bizim gibi sabir edemez tamam cahillilline werıorum senın bu tavırlarını

Geri