Sok.!Sok.!sLave ` Qarani* q3 cFq..! waLL+3d+Ekran DıcekLer rio s CaLoRa ~ ! Qarani*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qarani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Qarani haklsn kendileri adam gibi birşey payLaşmazlar ordan burdan topladıklarıyla millete havasını atarlar ama iş milletin yaptıklarıyla dalga geçmeye gelince kral kesiLirler

ben cfg'siz kasıyorm ama qseL cfg N vardır . inanıyoruz saten EMEĞİNE SAĞLık

hadi ya hic guleceqim yoktu 3d ekran diceklermis ehuehue :D
Sende yap cfg seninkinide göreLim başarılarının deva`mını diLiyeLim Ordan burdan toplagın kodlarla cfg ypıosn ispanyol siteLernden cfg vs.vs calısıyosn aLn beyLer aim hack gibi cfg by chociL

bırak ya kardeşim böylerLeri insanı katiL eder.

Eyw canım Kardesım Dusuncen Yeter SEnın Ne Demek IStedıqını AnLadım Eyw.

No problem kardeşim herzmn arkandayız destekciniz.

saoL but denemicem

tamam dostum Deneme :) Yorumun Yeter canın SaoLSun

hehehehehe ByNapolyon cfg tekrar koyduugun ıcın tesekkur ederız ezık tesekkur beklıosun ya ancak boyle tesekkur edılır eddık oldumu ıstedıgın :D

Dostum SEnın Sıteden Engellenmek Icın Elımden Gelenı Yapacam Bıdaha ACtıqım KonuLara Gırme tamammı ..

Dostum SEnın Sıteden Engellenmek Icın Elımden Gelenı Yapacam Bıdaha ACtıqım KonuLara Gırme tamammı ..

:001_tongue::001_tongue::001_tongue::001_tongue: :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Sky.Juba Yüzsüzmüsün yoksa öylemi davranıyorsn cocukseninle insan gibi konusuyor git konuma girme diyor anlamıyormsn sende cfg payLaş ordan brdan alınan kodlarla bizqenede baslarılanın dev***** diLyelim.

Kardes Eşşek Hoşafdan Ne ANLARKI ? Sen daha buna konusuyorsun Bırak ne yaparsa yapsın.

HakLısın bırak boşa flood atsın

Yanı IStedıqı KAdar Bagırsın Kım Duycak Onu Bızı Tanıyan Tanır.

OnemLı DeıL kardes SaoL demen bıLe Yeter tşkLer Yorum Icın

Başlığa bakarmısın yaa nasıl bi başlık öyle oo

CafCaf Lı bir başLık ypmış arkadaş :D

CFg Denedm quzeL tebrkLer +rep:D

Sağolasın Paylasım gusell

Verdiğin komutları kendi cfg dem de denedim manyak oldu.

Geri