Şok Şok Şok Steam hack Bütün oyunların Ojinalini Alıp Online Oynayabilirsiniz Cs Dahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kusura bakacam kardeşim bende bilmiyordum orda not installed de yazan oyunlar varya ordan istediğin oyuna tıklıyorsun orda downloading yazıyor ve %100 olunca online oynayabiliyorsun :) VAC korumasıyla :)

bende not installed diye oyunlar cıkmıyor ama :( bomboş sayfa hiç oyun gözükmüyor

kardeş şu free 300kblık şeyi rapidden başka yere uplasan?

Uploadladım rapid i sildim zaten çok sinir o :D

lamerzm sen bunu denedinmi çalışıyormu % 100. ben yapamadım da..

Resim uploadluıyorum kendi steamımdan %100 çalışıyor denendi bekle az imageshack hayvanı 4 saatte uploadlıyo :D

yükledik ettik ama illa source mi olması gerekiyo? nasıl swlere baglanacagız vs. bunlar hakkında da bilgi verirmisin

bende benimkini uploadliyim: çıkmıyor oyunlar
adszyoc.jpg

1.Kardeş o siyah şey kapanana kadar bekleyip sonra açacaksın steamı
2.Nej source cs hepsi var ordan onun üstüne 2 tık atıyorsun uptade yapıp pc ne yüklüyor bida v21 patch falan yüklemiyorsun binlerce cs serverine bağlanabilirsin ayrıca diğer oyunlarında serverilerine bağlanabiliyorsun :)

Stemı kapatıcaksın. Saatin yanından da kapatıcaksın. Sonra indirdigin patch dosyasını acınca siyah ekran gelcek. Enter dicen y dicen. O kendi kendine bişeyler yapcak sonra geliyo oyunlar..

ya tamam oyunlar geldi fakat cs 1.6 yı indirmek istediğimde şu hatayı veriyor :
iiiiwc.jpg

Add games diyip bilgisayarından seçicen csyi ben girdim bi swye oynuyom :D

bilgisayarda olmayan steamli csyi nasil seçeyim ki ? :D

connect steam.wasp.gen.tr
This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client

Bu gerçek steam değil ki :S

Ordaki hatada serverler dolu bir kaç dakika sonra tekrar deneyiniz diyor kardeşim :)

connect steam.wasp.gen.tr
This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client

Bu gerçek steam değil ki :S

ya bende pc mdeki cs 1.6 yı seçtim halflife acıldı change mode falan varya ordan counter strike seçtim hata verdi

bence kandırılıyoruz :(

Yaw gerçek steam ordan protokolü 48 olan sw ye gireceksin Başında böyle enteresan bir işaret olacak

Bu sw dolu demek değil ki :sleep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri