Soru Cevap Yapalım ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arthez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet viewdemodan acman gerek

1.5 deyse hl update yap düzelr.

Kardeşim ben Hlaeden çekiyorm videoları boyutu yaklaşk 4 gb oluyo ve izlrken çok kasıyo fps 100de çekiyormm ... Nasl kasmasını engellicez ..

Kardeşim ben Hlaeden çekiyorm videoları boyutu yaklaşk 4 gb oluyo ve izlrken çok kasıyo fps 100de çekiyormm ... Nasl kasmasını engellicez ..
bak hlaeden 300 fps çek virtualdub diye program var onu indir onu kullan ondna fpsyi 300 yap hlaeden kaç fps çektiysen virtualdubdan o fps al sonra render al vegasa at velocity 30 dan aşağ indirme video kasar.

bak hlaeden 300 fps çek virtualdub diye program var onu indir onu kullan ondna fpsyi 300 yap hlaeden kaç fps çektiysen virtualdubdan o fps al sonra render al vegasa at velocity 30 dan aşağ indirme video kasar.
anladım teşekkürler denicem ..

render al derken orasını anlamadım nerden render alıcam

Byler sony vegas 11 kulanıorum . render yaparken 39 dan sonra daha ilerlemior kalıor öle .Yardım edin bi

[quote="- ENESS 3|]Beyler önemli bir konu ileri geri saramıyorum viewdemodan demo açılmıyor playdemostan izliyorum ileri saramayıncada movie çekemiyorum yardım please...[/quote]
CS'yi csoyuncu'da falan indirmiş olmalısın. viewdemo'dan demo açman için hl1.110 yamasını kurman lazım.

Geri