Speedhack,nosmoke,playerglow,nameesp,wpesp,norecoi l sXe-I 7.7 fix 2.0 Video + Resim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Sth

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Sth
Edit By HipHap...

Sebeb : Trojan ...

Üye Süresiz Banned !!

Konu Günceldir...

kardes bunun icin cocodrilonun sXe disabler 7.7 sini kurman lazim. var mi sende?

tamamda smdı ani patch kac lazım :S

Ya KONUYU ACAN ARKADAS BU HACK ÇALIŞIR FAKAT SXE DİSABLER 7.7 OLMASI LAZIM COCODRİLO DİYE BİR HERİF CİKARMİS O VAR Mİ SENDE VARSA ONUDA UPLOAD ET!!!

virüs var ındırmeyın truva

Disabler unutmusun k.bakmayn ekliorum hemen

turuva atı warmıı bylerrr?

Konu Güncellenmiştir ark.lar loader eklendi. Videoda anlatılanları,yapılanları uygularsanız sorun yaşamazsınız.
İyi Eglenceler...

haha yeni eklediğin linkler kırık üstelik çalışmıyor denedim

Linkler sorunsuzdur indirebilirsiniz...

caçısmıo kardeşim sxe disab be felan yok:S

kendı actıqın konuya ılk sen yorum yazma..

musa truva atı var dıorum ıcınde supermana tıklayınca exe de vırus banlasana adamı ?

+ hem sxe acıp dalınca 7.2 fln dıor tamam deyınce atıor cs den mal kufurmu edelım?

arkadaşlar içi virüs yuvası :D boşuna denemeyin hiç yapan cıkmadı daha kendim yaptım diyo başakasının ss sini koyuyo konu kilit virüslü linkler

Arkadaşlar hack çalışmaktadır, bende çalıştırdım, server sizi atacaktir check logs hatasından, fakat retry atın ve hemen f5 e basın. HACK AKTIF olacaktır. Gereken dosyaları valveye atın.

kendı actıqın konuya ılk sen yorum yazma..

Birdaha dikkat ederim özür dilerim.

caçısmıo kardeşim sxe disab be felan yok:S

Sxe disabler (loader) linklerde bulunmaktadır.

Arkadaşlar hack çalışmaktadır, bende çalıştırdım, server sizi atacaktir check logs hatasından, fakat retry atın ve hemen f5 e basın. HACK AKTIF olacaktır. Gereken dosyaları valveye atın.

Buyrun yapan var ark.lar k.bakmayın ama yapamıyorsanız sorun sizde.Ark.ın dediği gibi yapın hala anlamadıysanız videoyu tekrar izleyin.

Konu günceldir linkler çalışmaktadır..

Bide kardeş arada tekleme yapiyor, o sorunu nasıl halletcez ??

Geri