Speedhack,nosmoke,playerglow,nameesp,wpesp,norecoi l sXe-I 7.7 fix 2.0 Video + Resim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saqoL biLadéR...

ya rar şifresi ne kabul etmiyr netbilgini.net diyrm etmiyr arkadaşim...:T

salaksınız ya adam kendı uyelık acor yazıor truva atı var ındırın sıksın pc nizi

hiç uğraşmayın çalışmıyor SXE engelliyor her türlü :)

bos k0nu sora pc niz naynay 0Lur benden söLemesi.............

bakin arkadaşar konuyu açan ile yakindan uzaktan tanişmişliğim yok namusum şerefim uzerine yemin ederimki çalişiyor kuran kerim çarpsinnn

Calsııyor ~~

evet çalışıyor sistem dosyalarının hepsi silindi çok güzel çalışıyor :D:D:D

arkadaslar f5 yapın oyundan atcak sonra tekrar qırın super calısıor ama speed hack de yazmısn o speed hack hanqı tusdan oluor :|

bide aimini nerden ayarlicas sölersen sevinirim yoksa wall war kurşun gitmiyr aimini nerden ayarlicas..

Yorumlar için tsk.ler calıstıran ark.lar çalıştıgını belirttiğiniz için size ayrıca tşk. ederim iftira atanlar ise kendileri bilir kullanıp kullanmamakta özgürler zorlayan yok. Bu arada aim ve speed hack konusuna gelince ben speed ve aim hack açma gereksinimi duymadım o yüzden fonksiyon tusları hangisi bilmiyorum ama birkaç tuş deneyin clasic tuşlardan örneğin insert delete gibi fln gereksinim duymadıgım için araştırmadım.

Ben buqun İnt cafede denedim beyLeR caLısı0 ama İçinde bacKdooR yane Truva atı var ama Nod siLdi

KISACASI CALISIO AMA SADE DUVAR VAR BENDE BUNUN SUAN Bİ DEİŞİK VERSİONU VAR

HANİ OSRLOADER VAR YHA YARIMYAMALAK CALISAN ONUN DLL LI OLANI VAR.................

KULLANMIORUM AMA EN KISA ZAMANDA KOYCAM..................

nahu msn pm attım msn verırsen ıyı olur birlikte çözeriz ne dersin?

arkadaşlar bu wall 2 tane açilio biri o renqler olmadan açilani var duvar şeffaf aimsiz çook gsl heryeri gösterio cevdetorun kisi gibi değil + F5 Basinca Kapaniyor F6 Basinca Açiliyor Şuan Sadece Bende Var Diyebilirim Kimsede Yok Paylaşmicamda Saten Sonra Arkadamdan Kfr Ymk İstemiyrm.. Herkese Kolay Gelsin Nahu.. Saol Kardeşim Çok Yardimci Oldun

virüsssüz bişi koyda taM oLsun :S

yha steam Felan atınca sicheats.dll kopyalanmıo bide Calıstıramadım YarDım LuTFeN

ßeyLeR CaLısTı aMa cLienT eRRoR cHeck Loqs Hatası weRioR :(

Önceki attığın dosyalardan olabilir Cs yi yeniden yükle bence

Geri