ßuyrun ßu'da bnm kastıqım bi fRaq x)

0
EXE RANK

cikita2694

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
cikita2694
cfgnide koysaydın kardeş. saol ginede.

Sw de Ben oLsaydım biRaz Zordu D3jan varmıs dieri goremedim ama ;)

ßirde cFq İLe KasıoRsun onuda say orası Socl deil koLaysa o fargı senoynada yap kardesim :D

güzeL Kardeş sagol

Cfg yakıo guzel frag:D

GüzéL Fraq SağoLasın ~

senin cfq vaq.cfg mi ?

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar inş. ilerde daha iyilerinide yaparıS x)

arkadaşım ğüzel frag iyi yapmısın cfgsi nerde bu aradaxS

Bnm Karsımda Alayınızda b0tsunuz ama karsıma bi cıksanız hea bu arada saol koyduqun için stn t de 2 tane apti oynuyor :D

MechuL sen neden herkese Satasıosun

Görende Spawn sanır seni ?

Hyr anlamadıqım Şu kendine qöre ii oynarsın ama millete hakaret edemessin arkadaşım...........

Her konuya ters yorum yapıosun.........!

wAweLub xL.miraqe // braaN- Bnm xD Lan Neden Beni izLion Sen Hepp Yaa :D xD

saoLasın karde$ım

cfqni de k0y Fraq quzeL

Bnm Karsımda Alayınızda b0tsunuz ama karsıma bi cıksanız hea bu arada saol koyduqun için stn t de 2 tane apti oynuyor :D
mechul gokhanmısın nesin bak kardeşim şu herkese sataşmaktan vazgeç BannedR arkadaşımıza katılıyorum kim ne derse yok botsun yok eziksin sen çok mu sağlamsın sanki görende dünyanın en iyi oynuyanı sanar.Burada birbirimizle konuları paylasıp birbirimizle muhabbet ediyoruz kimseye hakaret etmeye hakkın yoq !

BannedTR Yarası olan qocunsun sen deıL kısacası cok biLenLeri karsıma alıyım ekLeyım msn ip atmanız yeTerLidir Sadece wAweup werdim eline sen hiç konusma 1 kere qit ewine yeni pc mi alıyon ne alıyon aL qene veririm rahat oL ..!

Siz Alayına qiderken Biz kraLından qeLiyoduk Buqune Kadar Kimse BileqiyLe Yenemedı Kendine Varsa quvenen ekLesin Msn yapaLım Baran qıbı a1mb0tcuLar ekLeyıp yapıcaksa hiç ekLemesin her zaman her yerde qL !

Geri