su ezklıge bı bakın ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~ ScrewdriveR ~ `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ ScrewdriveR ~ `
ARkadaşlar aslında bu tür şeylere fazla önem vermem fakat bugun aynı sw de 2. kez oluyor bu olay. aşağıya bakın :D c-s-6-.-c-s-o-y-u-n-c-u-.-c-o-m rezillik ya qwe :Dasldkmasd
Buyrun ss:
ezo.png

Bende Az önce ban yedm sağLık oLsun cs den soğuttuLar adamı

bune ya hs atmıyalımmı anlamadım gıttı yedıremeyen ban atıyor bızımde sw mız vardı ama boyle ezıklık yapmıyorduk neyse gene bu norm-al ban atıyor daha ezıkler var sxe atıyorlar :D

buna çözüm: pub kasmayacaksın full maç :D maçtanda ban yiyoruz 3d sebebiyle ama neyse :D

buna çözüm: pub kasmayacaksın full maç :D maçtanda ban yiyoruz 3d sebebiyle ama neyse :D
Aynen kardeşim ama nereye maç olmayıncada canımız sıkılıyor aslında 6 ya gırmem fakat 1-2-3-4- sxe yedım zaten 5 tede dm var :D

EzikLik diz boyu ya boLe ıs mı oLur Hs aTana ban o zzamn 3d mız oLsaydıda bosuna Ban yemezdık:)

Bu GidişLe Cs1.5 De Adam KaLmaz cs1.6 Tavan yaPar :)

Allah aşkına sıkılmadınız mı böyle konulardan ? yok o şu sv'den ban yemiş bu sw'den ban yemiş her baqn yiyen ss koysaydı ohhoooo...

Düzgün oynamak istiyosanız gidin server alın adam akıllı oynatacakmısınız görim ben sizi yoksa sizin svde de mi aynıları olacak görün...

olmıcak aynıları diyosanız gidin alın server her türlü kafanız rahat ban yemeden atmadan oynayın ...

Allah aşkına sıkılmadınız mı böyle konulardan ? yok o şu sv'den ban yemiş bu sw'den ban yemiş her baqn yiyen ss koysaydı ohhoooo...

Düzgün oynamak istiyosanız gidin server alın adam akıllı oynatacakmısınız görim ben sizi yoksa sizin svde de mi aynıları olacak görün...

olmıcak aynıları diyosanız gidin alın server her türlü kafanız rahat ban yemeden atmadan oynayın ...
Zaten 1 senedir serverım var daha yeni bıraktık ayık ol savaş^mmm :D

Ben eziğim tekiyim

ßu Foruma Kaç Aydır Girmiyorum İyice Dağılmış ßu Forum.Şuraya Bak Moderatör Bile Böyle konuLar Açarsa...ßu Forum Bitmiş :) Eski Forum Olsa Geri Dönerdim Ama..Yok İşte Ölmüş Bu Forum Artk

KaRdeşim sen KendinE ne SanıyorSun bUlunmaz HinT kumaşı mı ? isTer geRi dön isTeR dönme ..UnuTma BİRİ GİDİR BİRİ GELİR .VAZGEÇİLMEZ DEĞİLSİN qq..LaF yapmıcaksın Yol aLıcaksın ..

Eziklik diz boyu artık arkadaşların dediği gibi, ama biraz gereksiz olmuş Burak.

Tabikide gereksiz fakat kaç oldu bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri