Sunepe'den pro map frag shooww dewam ediyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sunepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

sunepe

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sunepe
0 ww xD saol

uLaa héPsindéDé dqişik nicKLéRin vaR ..

[quote="hir0']uLaa héPsindéDé dqişik nicKLéRin vaR .. [/QUOTE]

AyNeN x] Ama Sensen Baya iiSin Usda BasaRıLar Devamını DıLerıM. =](brb)

[quote="hir0']uLaa héPsindéDé dqişik nicKLéRin vaR .. [/QUOTE]
kardeş fake niclerle takılıyom gercek nic The IXEONE senoynada kime sorsan tanır kingofta hep farklı

Sana Bi Frag Gösteririm GözLerin Kamaşır Def kastım Diyo Adamda CFG var Kimi Kandırıyon Sen

qüzeL FraqLar hacı saoL :D

BasarıLarının Devamını Dilerim

[quote="BuRç-X |]Sana Bi Frag Gösteririm GözLerin Kamaşır Def kastım Diyo Adamda CFG var Kimi Kandırıyon Sen[/QUOTE]
ben sunepe kardeşim en bastaki frag def dedim yazıyı iyi oku ayrıca beni kim banladı

1. Resimde Def Oynuyorum Demişsin Ama Hala cfg Açık NasıL oLucak ?

Kards MiLLeti Kandırmaya Gerek Yok ! Cfg Mastersın ;)

1. Resimde Def Oynuyorum Demişsin Ama Hala cfg Açık NasıL oLucak ?

Kards MiLLeti Kandırmaya Gerek Yok ! Cfg Mastersın ;)
ne cfq acığı laa kardeşim sen bu oyunu eğlencesine oynaa ilk frag def diyom tabi sen o resimden benim nasıl def oludmu anlamıcak kadar bilgin olmuyabilir hahahahahaha bikere resimdeki görünüşten anlayabilirsin def oldugumu

oLum Cok mu BiLiyon Sen Bu Oyunuda Onu Bunu Hafife aLıyon !!!

[quote="BuRç-X |]oLum Cok mu BiLiyon Sen Bu Oyunuda Onu Bunu Hafife aLıyon !!![/QUOTE]
yoo cok bildiğimimi söyledim kardeş -Army- clanına qel emir kim de anlatsınlar yada senoynada The IXONE ben bişeymi dedim sanki

eet cfg oldugu cok acık ilk resmdede cfg war bnce.Ama bide şöle bi gerçek war cfg de nereye kadar yani , bilek olmasa işe yaramaz yani yararda ne biliim hani D:

eet cfg oldugu cok acık ilk resmdede cfg war bnce.Ama bide şöle bi gerçek war cfg de nereye kadar yani , bilek olmasa işe yaramaz yani yararda ne biliim hani D:
eyw. kardeşim walla yoktu olsa niyee yok diyim sadece yazı rengini değiştiridim concolordan

güzeL FragLarda 1 Resim de Def demişsin Def değiL + graph komutu defauLtta Sağ aLtta Cıkar Seninki soL en üstte

saol ckal qüzel fraqS

Geri