sXe 12.1 || CS1.5 & CS1.6 Gh0s7 h4x 11.0 + Sadece Gh0s7'la sınırlı deil!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar Kjng yahuuu :D Haram bırazdaha artıslık yap gotun yerse gocum netini keserım 7/24 ;) + msn hack yersın adam ol az

erd0qaN Sen hiç konusma İnexinferis revolıtıon

Satıyorum diyorsun mıllettı kazıklıyorsun enayi senide hacklerım az adam olun yalvarıodun erdo hackleme dıe abi dıyordun pasif ;)

Bu yorumları sılın napıyorum siteye gorun ;)

Adamsın west.

eskiden ticaret yasaktı. şimdi herşeyi ticarete çeviriyor nb. yazık çok yazık.

İyi satışLar karde$ imm :)

:)

hepiniz kasarlı oc olmussunuz aq

HANİ BELEŞ MİŞ MSN EKLEDİK AÇAN YOKKİ :s NADİRİDE ŞİKAYET ETTİK

İyi Satışlar kardeş bol şans :)

Heramx kardeşim Raw-Security kaç haftadır msn qirmiyo Ömer cevap Vermiyo. Sen bazen qiriyosun Oda yArdım etmıyorsun ?.

Nbyi ne halde bıraktık ne hale gelmiş. Çok uzun süreden sonra tekrar girdim ve gerçekten üzüdüm. Nb yöneticilerinin çok büyük zafiyeti olduğunu düşünüyorum. Böyle elemanların bu forumda yeri yoktu. :(

TheTveT !

Nbyi ne halde bıraktık ne hale gelmiş. Çok uzun süreden sonra tekrar girdim ve gerçekten üzüdüm. Nb yöneticilerinin çok büyük zafiyeti olduğunu düşünüyorum. Böyle elemanların bu forumda yeri yoktu. :(

TheTveT !
Guzel kardeşim bu konu acıldıgından beri dile getiriyorum adminlerde bunun içinde adminde bişi kazanıyor belli onceden hile paylasıldımı direk uyeye ban atıyolardı sımdı desTek hemde Tam destek oFF oFF...nb got oLdu

eyw abi netbilginine yakışır bir paylaşım hile kullanmak kötü bişey değil sadece lamerlik ama istemeyen kullanmaz

BU NADİR TAM OROSPU COCUGU CIKTI ONDAN ALMADIM WALLU PAYPALLA X ZONE REACTORU YAPAN ADAMDAN ALDIM KALKMIS BENI BANLAMIS YASAK DİYE NASIL BİR SİTE NASIL BİR OROSPU COCUKLARIYMIS OYNAMIYOM WALLU FALAN IYI DERS OLDU BANA TODAY I BUT VIP WITH PAYPAL FROM HECTOR BG BUT OTHER ADMIN BANNED ME BECAUSE in MSN MESSENGER HE SAY BUYING HACK FROM PAYPAL iS FORBIDDEN I'm velocanpower YOUR ADMIN MAN BANNED ME BECUASE I DIDT BUY WALLHACK FROM HIM ? WHAT DOES İT MEAN ? I PAY YOU 4 DOLAR FROM PAYPAL TODAY AND I'M VIP MEMBER.BUT SİRSWAGGER NADIR BANNED ME HE SAY BUYING X-zone reactor with PAYPAL IS forbidden ??? WHAT DOES IT MEAN ? GIVE MY MONEY BACK THAN. What King of Site is it ? what kind of people you are ? are we live in jungle ?? I pay 4 dolar for one week it is 7 TURKiSH LİRA in turkey BUT NADiR GETS 15 TURKİS LİRA HE is crook. I WANT MY MONEY BACK OR I WANT MY ACCOUNT BACK
42vn4.jpg

ya ben hile çalışmıyor bazen login derdemez pc res atıyor bazende giriyor girdiğinde aynen video daki gibi yapıyorum aynisini çalışmıyor

Herkesin oyun kelimesinden anladığı farklı ben bunu anlıyorum artık her paylaşımdan.

bu hileyi çalıştırabilip sorunsuz kullanan varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri