sxe 7.8 AİM rc IndırmeyeN pişman 100de200 Hs.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

heramx22

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
heramx22
fazLa uzatmadan anlatıma gecıorum bu cfg yaratık gıbı bısı :D:D Hs hshshshs basksa bısı yokkkkkkk deneyın gorunn

1.sİerra*Halflife*Csitrike e atıoruz cfgmızı
2.cs e bagLanıoruz KonsoL dıoruz
3.exec qkn.rc yasıoruz ve rc mız aktıf oluo
4.diledıgımız bı sw e baglanıoruz ve Hs hShs Hs tq tqt q gır gorrrrr dene gorrrrr :D:D
5.benden bukadar hadeen ii fraglar xD
6.bari yorum yazın rep de ıstemıom :D:D

100kbLik Canavar Rc DownLoad > http://www.dosya.tc/qkn.rar.html

++:H:D

Adamım sağol paylaştığın için..

Hakkında biLqi veR Adam Gibi Konuna yAz bi cFg %100 biLe hS Atmaz

Kardeş ÖncelikLe Tşk ederim

Ama Konunun basLıqında 7.8 Aim RC dio

Sen Bu Cfg süper diosun

Rc mi Cfg mi anLamış diiLim Lütfen Bi açıKLık qetiR.........

ßeqeNmeDim .T$qR

Sana Bi bilgi ADamım PlayeR'ın Oynaması %50 Rc Yada Cfqye BaglıdıR geri kalan yarısı ise Kendı Oynayıs tarzına göredir %200 Hs de Olmaz :)

Kardesım ındıren ındırır ındırmeyen yol alır ben paylasım sıtesı olduqu ıcın kouorum.. gonlumden gecdı koyayım dedım ...

Kardesım ındıren ındırır ındırmeyen yol alır ben paylasım sıtesı olduqu ıcın kouorum.. gonlumden gecdı koyayım dedım ...

Sana Bişey Diyen Yok Sadece Burada GüzeLce hataLarıunı söLüoLar düzeLtR gçeRsn poLemikl Yapmana qerek yok ..

Adam girsinler indirsinler die öle yazmış :D siz nie saldırıonuz adama :D

Ananıza bac1nıza sowmekmı qewrekır illakı lan maL oqLu maL Bnm adıma Rc koyon içine neden nıckımı yazıyon ulan alayınızmı maL ana bacı sowerdım ama uyelıqı yenı aldım yoksa 1000 kere sowmustum dmm artık oratalık fake dolar Bu foruma işte bu yuzden cfq yada Rc koyanın 4q bu kadar basit.!

eyw ama Denemicem.

payLaşım için Ty # ..

Yha cFg ' yi kesin DeNicem o0o Jo3y ` in cFg LeR supeR heLe zeus.cfg bayıLdım...daHa quzeLLeRini de bekLiyoRum $imdiLik BunLaRLa idaRe eTcemMM....

beyler bi hata yapmıs bu kadarda abartmayın deneyen yorum yazsın kimse denemeden yorum yapmıs cobain cfg idare eder saoL kardeş.

saoL kardeş qüzéL cFq miş indirdiqimdé usp Le 96 wuRdum ama baLmı biLemiorum :S

mechul sen bana vermısdın bu rC i Bot herıf ne yazacamsenın nıkını pot ya

indirénLér Lamér déqiLsé içindéki nicki siLip kéndi nickini koymayı biLirLer ! ..

Geri