sxe 7.8 AİM rc IndırmeyeN pişman 100de200 Hs.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
PayLaSıM !ç!N Saq0L KaRdeŞ ..

coooooook sagol ilk fraq 55-6 kardeş cok teşekkrler senden daha cok cfg beklıorm =)

k3sin lan sesinizi adam fıstık gibi paylaşım yapmış %200 atmazmışta yok zart yok urt LeqaL asistan oldfun bir tarafların %200 havalrda..!! :)

aİm cfg den sonrada aim rc cıktı wayy be :)

hem Rc dio hemdı super bı Cfg dir dıo xS

paylaşım için tşkrler ama beğenmedim

cobain seni mechule solucem olum adam san güvenioda atıo sen yayınlıyosu nyha yazık yha yazık :@:@ bu rc mechulundur

ozcan kanka snn rc n deıl baska rc bu... rahatol snnkı 113kb lık bu sadece 100 :)

onu buLursunda korsun işte lama koysan ne olucaklan bundan sonra seni msn den sıLdım yolladım artık cfq mfq rc mc istiyemıyecen benden yol al 4q açı hea bu arada eskı Rc"m sende cok yııbıLıyon oquzada söLeyim cfq yerine artık 3+1 werir sana qwewq:Dhaha

onu buLursunda korsun işte lama koysan ne olucaklan bundan sonra seni msn den sıLdım yolladım artık cfq mfq rc mc istiyemıyecen benden yol al 4q açı hea bu arada eskı Rc"m sende cok yııbıLıyon oquzada söLeyim cfq yerine artık 3+1 werir sana qwewq:Dhaha

SEvıyeLı olursan sevınırım her konyua sacma sapan seyler yaızosun BOT herıf.. :)

bu ne lan yalan çıktı

eyw kardeşim emeqe sayqı ;D

siz saolıun kardeslerım hERSEy sızın ıCN

Süpersin aSqiTom :D:D

sİz saolun arklar her sey sızın ıcın devmaı elbet geelcek

uLan b0t feLan diyonda Vs desem qelmessın lan ezik bıde bana b0t dıyor kendı cok k1nq yha ondan Bizde adam sanmışız 4q alayınız yalan olm alayınız !

Geri