sXe 7.8 Descagar Hack [DENENDİ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

SeRKaNn-Cs

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SeRKaNn-Cs
Trojanını bebeLere yediR !! Edit HipHap !

hanı kardes calısmıyo

calışmıyor.... ! virüs :@@@@@ neden yukarı bakarak cakıyorsun gostersene su wallhacklı duvarı :@

Kardesim duzgun konus virus degil pardon ama salak salak konusma tarama sonuclarına bak si si si hatasi vermeden olmuyor benim arkadasta da vermedi

ya virüs ya da çalışmıyor Bikaç kişi daha denesin sorun benim pc de olabilir.!

kardesim bilmiyorum ama benim pcde oldu diger bir ark.ın olmadı baska bi arktada oldu pc ozelliklerini gereksinimini yazmıyoki yada yaziyo ben bulamiyorum birdaha bakiyim sitesine

şiddetle uyarıyorum sakın acmayın turuva atı var :@@@@@ yetkililer ılgılenın sununla

Link Düzeltildi

NOT : Adam bekle yarını saat 3 gibi burda ol video cekip koyacam oke ;)

edit : çalışıyor pardon serkan

Valla ben inanmıyordumda olduğu için inanıyorum sanırım hepsini içine gömmüş bilmiyorum kardeşim bende çalıştı dediğim gibi yarın en geç akşam 8 gibi video çekip burada yayınlayacağım işten çıkıyorm ;)

Çalışıyor kardeşim kusura bakma demin biraz laubali davrandım teşekkürler ...

YeTeRLi acıkLama y0k :S:S

harbi mükemmel bişymiş sizde virüs niye çıkdı anlamadım ama gerçekten çalışıyo saol..

KessinLİKLE İNDİRMEYİN ARKADAŞLAR . VirüsLü . BannedR ile anlaşmamı yaptılar ne yaptılarsa artık .

Banlayın şu adamı !! :S Bu şerefsizliklerin amacı nedir ??

Sensin şerefsiz düzgün konuş açamadıysanda yardım iste ben sürekli burdayım tamammı koçum belke videosu gelecek yakında o zman bu yazanlarla görüşecez
ek olarak ustte gordugun tarama sonuclarına bak akıllı adam virus olsa ben niye buraya hala paylaşım yapıyım ban yiyeceğimi bile bile

BannedR. kim tanımam bile daha anlaşma yapacam salak herif illa paylaşım yapanın moralini bozuyorsunuz

aslında hata bende bilseydim sizin gibileri burda paylaşım ypamazdım oke ;) artıkta zaten böyle sağlam paylaşımlar yapmam

Kardeş COMDLG32.OCX hatası veriyoR...

1dk kardes upload edem verem sana

BebeLeri Kandır !!

kardes serkan bende olamsa bıle sana guvenıyorum sen delıknalı bırısne benzıyosun yemın edrım helal sana boyle luzumsuz adamlara bakıp canını sıkma gereksız geeksız knusuylar gercekdende paylasım mukemmel tesekkur ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri