Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardesim bilmiyorum ama benim pcde oldu diger bir ark.ın olmadı baska bi arktada oldu pc ozelliklerini gereksinimini yazmıyoki yada yaziyo ben bulamiyorum birdaha bakiyim sitesine
Valla ben inanmıyordumda olduğu için inanıyorum sanırım hepsini içine gömmüş bilmiyorum kardeşim bende çalıştı dediğim gibi yarın en geç akşam 8 gibi video çekip burada yayınlayacağım işten çıkıyorm
Sensin şerefsiz düzgün konuş açamadıysanda yardım iste ben sürekli burdayım tamammı koçum belke videosu gelecek yakında o zman bu yazanlarla görüşecez
ek olarak ustte gordugun tarama sonuclarına bak akıllı adam virus olsa ben niye buraya hala paylaşım yapıyım ban yiyeceğimi bile bile
BannedR. kim tanımam bile daha anlaşma yapacam salak herif illa paylaşım yapanın moralini bozuyorsunuz
aslında hata bende bilseydim sizin gibileri burda paylaşım ypamazdım oke artıkta zaten böyle sağlam paylaşımlar yapmam