Sxe 8.7 WallHack 1.5 Loader Konularına İnanmayın+Buyrun Okuyun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cevat44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

cevat44

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
cevat44
Sevgili Netbilgini Ailesi.Bazı Ezik Forumlarda Alttaki Resimdeki Gibi WallHack Paylaşıyorlar Kesinlikle İndirip Çalıştırmayı Denemeyin...Sebebi AşagıdaDır...
resim_791970542.JPG

Şimdi Arkadaşlar Bu Wallhack İ açıp Run Cstrike Dediginizde'Yerel Dick(C) Çakma System32 Atmaktadır..Run A Baştıgınızda System32 Kendini Kopyalayıp.Bilgisiyarınızı Rahatça İstedigini Yaptırır....Bu System32 C'Diskinde Gizlenmiş Klasör Şeklinde Bulunmaktadır...
resim_843171672.JPG

resim_331954134.JPG

Üstteki autron System32'nin Çalışmasını Sağlıyor.Eger Silmek İstiyorsanız autronu Silin.ctrl+alt+delete yapıp system32 İşlemini Sonlandırın.Sonra System32 Dosyasını Sİlin.Sonra Güzelce Bi Virüs Taraması Yaptırın.Sağlam Bir Programla.

Hepinize Kolay Gelsin

Güzel konu kısa süreliğine sabit #

Sabit Yaptığın İçin Teşekkürler Cs Aleminin Yarısı Bu Wallhack'i Denemiştir...Geç Olmadan Temizlesinler Bence..

Teşekkürler

Ellerine sağlık

güzeL kardes

saolasın ama bnm konum vardı tşkler :)

€yw . kardeş teşekkürLer .

TeşekkürLer

bu wALLı tavsiye eden kisi Turkish die bi cLan waR playeride 3zqe mi böle bise bu millete sölüyor :@

Teşekkürler.

Teşekkürler

Yorumlar İçin Teşekkürler Bişi Değil Arkadaşlar.

Turkish # 3zg3 Diye Biri Eski Omega Hook'u Yapan Ama Artık Görüyoruzki..Kötü Emeller İçin Kullanıyor Bildiklerini..

Arkadaslar bu enes kuran carpsınkı cafcuf dur ınanmayın :))

kendısı vıruslu paylasımlar yapıo bıde konu acıo sunu ındırmeyın bunu ındırmeyın ya cocuk yemınedıorum sen bıttın olm bekle !!

Yorumlar İçin Teşekkürler Bişi Değil Arkadaşlar.

Turkish # 3zg3 Diye Biri Eski Omega Hook'u Yapan Ama Artık Görüyoruzki..Kötü Emeller İçin Kullanıyor Bildiklerini..

bu caf cufun kendı sıtesınde yanı bu sen oluosun ezıg senı by ezgeyle bırlıkte yaptık dıodun ... gırın bakın gercı suan sıtesı kapalı galıba arkadaslar bu cocugun ısını ben bıtırıcem raat olun sız.

Sewemlejojuk Ne diyorsun Git İşine Lütfen Kardeşim.SaçmaSapan yorumlar atma..

burç sabitlediyse bu konuda repi kaptın demektir .
yalnız resimler ölü .

Sewemlejojuk Ne diyorsun Git İşine Lütfen Kardeşim.SaçmaSapan yorumlar atma..

Eger yalanım varsa en adii .....cocuguyum arkadaslar yemın edıorum bak sıze bu cafcufun sıtesıne gırın ıncelıyın bakayım adam omegayı koymus yorum atmıs by ezgeyle cafcuf farkı falan dıe bız yaptık ıste dıger surum 10 tl yle satıcas falan lısanslı olucak 1 aylık lıssans 10 tl olucak yemın edıorum sıze bakın 3zgeyle yaptım dıodu bıde gelmız ezgeyı kotuluo yasın en fazla 15 ona emınımde adam gıbı mılletı kandırma bıde konu acıo vırus lu seylerı ındırmeyın dıe Burx. ılgılen kardes !! :)) gerekenı yapp..

yalancı nın gelmısını gecmısını.... bukadar dıorum sıze bu na ınanmaın arkadaslar Bide bunun swlerı var gırmıs orda sxe ı kapamıs cdhack acmıs ordan ss cekmıs demıs omega calısıo beyler kanıtı falan dıe ınanmaınarkadaslar Bak yemın edıorum zararlı cıkarsınız :2

Arkadaslar bıde dıodu kuran carpsın yemın edıorum vırus denen bısı yoktur omegada goRduk... :)

Bide bEnim konuma yorum atmıs karmanın walında bıle vırus var koptum yarıldım kuran carpsın ... karman vırus koyuo ama antıler yakalamıo nedense :) antıvurustotalda anca1 2 tane ckıo snkknde dıdddd dıe otuo :) olm senı varya realde gormuym dua ettt.

beyler tartısma yaratmayın Burcum sabitlemiş ellemiyom dua edin .

Tartışma kesin .!!

ilk yorum atan banlanır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri