sXe 8.7 WallHack - Inexinferis - SpeedHack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ATAVRAT MAL MAL KONULAR ACMA 1.Sİ WALL HACKE KARŞIYIZ 2.Sİ ÇALIŞMIYO :d

ATAVRAT MAL MAL KONULAR ACMA 1.Sİ WALL HACKE KARŞIYIZ 2.Sİ ÇALIŞMIYO :d

1. saygılı ol
2. sen karşıysan karşısın isteyen var forumda..
3. biz yayınlamasak bile diğer forumlar yayınlayacağı için haksızlık olur ve yayınlıyoruz
4. çalışsın çalışmasın biz veririz. kaldıki %100 çalışıyor.

%100 çalışıyor

yapamıyorsunuz sonra çalışmıyo diyosunuz terbiyesiz herifler wal bulmuşunuz wal begenmiyonuz lan !

Atavrat kardeşim bir yardımcı olur musun ?

SAnırım opengl gerekiyor değil mi bunun için ?
Benim cs 1.6 v26 patching yazısı da geliyor hatta bi site ismi de geliyor.. Fakat açılmıyor.. Acaba opengl olmadığından mı ?
Benim pc perfect xp olduğundan kendine ait ekran kartı driveri var normalini yüklersem hata veriyo pc.. opengl yapamıyorum ondan deneyemiyorum. Cevap verirsen sevinirim.. TEşekkürler.

1. saygılı ol
3. biz yayınlamasak bile diğer forumlar yayınlayacağı için haksızlık olur ve yayınlıyoruz
5. bidaha böyle hakaret edenlerin pcsine giricem yeter artık ip numarana kadar herşey elimde...
KArdes okadar marifetliysen benım pc me gir :)

saoLasın.....

çalışmıyor , ölüyken veya spec ken gösteriyor ama oyundayken karşı takımı göstermiyor , tek yararı smoke ve sis olmuyorsun.

ataavrat kardeş bi siteden alıyon çalışmıyo bi işey yaramıyo her gün atıyon aynı şeyi

Atavrat kardeşim bir yardımcı olur musun ?

SAnırım opengl gerekiyor değil mi bunun için ?
Benim cs 1.6 v26 patching yazısı da geliyor hatta bi site ismi de geliyor.. Fakat açılmıyor.. Acaba opengl olmadığından mı ?
Benim pc perfect xp olduğundan kendine ait ekran kartı driveri var normalini yüklersem hata veriyo pc.. opengl yapamıyorum ondan deneyemiyorum. Cevap verirsen sevinirim.. TEşekkürler.

direct3d çalışıyor.

1. saygılı ol
5. bidaha böyle hakaret edenlerin pcsine giricem yeter artık ip numarana kadar herşey elimde...
tehdıt etme bu 1.
kesınlıkle ve kesınlıkle çalışmıyo bu 2.
bu ite diğer site değil farkımız olsun demen gerekırken nelerden bahsedıyosun.hıcdusunmuyonmu ailneni? cs desana ne kufurler edıyolar bılıyon mu :mellow::mellow::mellow:

çalışıyor aptal ama karşı takımı net göstermior o da normal yknda tam gösteren çıkar

Atavrat !!! mılletı TEhdıt Etme. Ben -heracs- eskı n1k1m1n sıfresını unuttum. bunla gırıorum. yakında tam takım olarak donucem.. Benım pc me gel gır sıkıysa.. 271-131-22-2

Atavrat !!! mılletı TEhdıt Etme. Ben -heracs- eskı n1k1m1n sıfresını unuttum. bunla gırıorum. yakında tam takım olarak donucem.. Benım pc me gel gır sıkıysa.. 271-131-22-2

hava taslama git öbürünü hatırlada gel banned:cool:

tehdıt etme bu 1.
kesınlıkle ve kesınlıkle çalışmıyo bu 2.
bu ite diğer site değil farkımız olsun demen gerekırken nelerden bahsedıyosun.hıcdusunmuyonmu ailneni? cs desana ne kufurler edıyolar bılıyon mu :mellow::mellow::mellow:

tamam bidaha yayınlamıyacağım ben wall mall kendiniz bilirsiniz csde duvardan vurulup söverken beni hatırlarsınız.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri