ATAVRAT MAL MAL KONULAR ACMA 1.Sİ WALL HACKE KARŞIYIZ 2.Sİ ÇALIŞMIYO :d
KArdes okadar marifetliysen benım pc me gir1. saygılı ol
2. sen karşıysan karşısın isteyen var forumda..
3. biz yayınlamasak bile diğer forumlar yayınlayacağı için haksızlık olur ve yayınlıyoruz
4. çalışsın çalışmasın biz veririz. kaldıki %100 çalışıyor.
5. bidaha böyle hakaret edenlerin pcsine giricem yeter artık ip numarana kadar herşey elimde...
Atavrat kardeşim bir yardımcı olur musun ?
SAnırım opengl gerekiyor değil mi bunun için ?
Benim cs 1.6 v26 patching yazısı da geliyor hatta bi site ismi de geliyor.. Fakat açılmıyor.. Acaba opengl olmadığından mı ?
Benim pc perfect xp olduğundan kendine ait ekran kartı driveri var normalini yüklersem hata veriyo pc.. opengl yapamıyorum ondan deneyemiyorum. Cevap verirsen sevinirim.. TEşekkürler.
tehdıt etme bu 1.1. saygılı ol
2. sen karşıysan karşısın isteyen var forumda..
3. biz yayınlamasak bile diğer forumlar yayınlayacağı için haksızlık olur ve yayınlıyoruz
4. çalışsın çalışmasın biz veririz. kaldıki %100 çalışıyor.
5. bidaha böyle hakaret edenlerin pcsine giricem yeter artık ip numarana kadar herşey elimde...
Atavrat !!! mılletı TEhdıt Etme. Ben -heracs- eskı n1k1m1n sıfresını unuttum. bunla gırıorum. yakında tam takım olarak donucem.. Benım pc me gel gır sıkıysa.. 271-131-22-2
tehdıt etme bu 1.
kesınlıkle ve kesınlıkle çalışmıyo bu 2.
bu ite diğer site değil farkımız olsun demen gerekırken nelerden bahsedıyosun.hıcdusunmuyonmu ailneni? cs desana ne kufurler edıyolar bılıyon mu :mellow::mellow::mellow: