SXE 8.7 WALLHACK !! SS Lİ HERACS FARKIYLA nBde:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar gloww var kapanmıomu?

v23patch de calısır denenmısdır .... 100de100 calısıo ssde koydk suan ewde deılm ewe gıdınce yenılerım sslerı bızde yalan 0lmaz.

kaysperksk nod32 vırus bulamadıqına gore sorun yoktr kardesım saten bu 8.6 wal dı 8.7 uyarlardım ben bak bakalım karmanın sıtesınde varmı 8.7 sı tabıkı onn sayesınde wal lar cıkdı ama bılıp bılmeden knsma BOT

hehe söyledigine sen inaniyormusun bu wall hack degil 1.
duvar hack 2.
duvar hack ı yabancılar cıkartıyor sız alıntı yapıp degıstırıp bız ayarladıp dıyıp kerizlere yutturuyorsunuz 3.

anca milleti kandırırsınız. 4.

hile kullananlara ayri bi ACIYORUM! 5.

Beyler yardım edıcek varmı ben yapamadım . :)

sxe açılmıyo

yeter artık wallhack koymayın swleri kirlettiniz bileğinizle oynayın wallhackle oynayarak ne kazanıyorsunuz bileğiniz varsa kinq sizsiniz wallhackle kinq olamazsınız :D

sxe yı kapatın.. nonsteama gırın ayarları 1024 opengl yapın sonra kaydedıp ckın sonra dll leri valveye atın sxe yı calıstırın oyuna gırın patchıng xD yazısı cıkıcaktır ona tamamdıoruz ve hack'imiz akktıf oluo denenmısdır..bosuna calısmıo demeıın iyi forumlar..

sizin yüzünüzden oyun oynayamıoz allahın botLArı

Konu Kilit.Ayıp Ya şunu kullanınca ne anlıyosunuz

KONU KILIT DIO ADQADASDAD AGLICAM SIMDI :d

Lınk kırılırsa solersınız ... :)) yenılerım..

saol kardeş emegine saglık güzel paylaşım olmuş :D

yorumlar gelsın sxe 8.8 de wal gelcek:))

saoL ama kuLLanmicam :D

cs 1.5 te olmuormu bu ya

MaLesef cs 1.5 ıcın kodlamadım .. bıras deLphi ProgramLama dılını ogrenıyım Hl yı kırıcam ..:)

Lan bide sXe 8.7 icin uyarladık deme eziq bunu KARAMAN yapıyor noob sen kımsın wall yapcan adam akıllı konu paylaşın eziqlikte sınır tanımıosnz kı S:

dadas akıllı dur kendini bi b.k zannediosun flood atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri