1
EXE RANK
By.SpawN*
Fexe Kullanıcısı
Evet beyLer bakıyorum herkes Fps sorunu yaşamaya başlamış xD Buyrun Az çok yardım ettiysem ne mutLu bana . . .
iLk önce biLgisayarınızdan sXe kaLdırın Bilgisayarınızı Reset Atın Sonra Virüs Programı vaRsa Tam Tarama Yapın (KesinlikLe)
Ve Sonra sXe ( Size Koyacam Link & Virüs Programıda ) Sonra Counter-Strike'deki Condump.txt Ler genellikler cFg nizde
condump "1" yazar bunu "0" yapın Ctrike kLasöründe boşLuk oLsun kesinLikLe Skin kuLLanmayın ve Size Rate Hesaplama yeri
vereceğim ve ordan yapınız ve ex_interp "" kaç oLduğunu öğrenirsiniz . . .
Şimdi sXe Yüklediniz AyarLara geLdiniz Başlangaçta Güncelleme Kapat . . . TıkLa ( Resimde Koyuyorum )
Sonra ( Bilgisayaranıza ) Reset Atın ve sXe açın Rahat Rahat Oynayın Buyrum Resim & Link'Ler . . .
sXe Resim :
[img][/img]
Uploaded with ImageShack.us
Imageshack - sxeg.png
sXe Programı ; ( 10.2 Fix Yok ! )
sXe Injected 10.2 sXe, sXe Injected, sXe indir, sXe 10.2 Fix 1, ANINDA HIZLI INDIR !
Antivirüs Programı oLmayanLara :
avast! Free Antivirus Download - İndir > Gezginler
Virüs Program Yükledikten Sonra Kesinlikle Pc Reset Atın . . .
Yardımcı oLduysam +Rep Eksik EtmeyeLim
Anlatımdaki Gibi Yaparsanız Fps Düşmez . . . Birde Nvdia Ekran kartı oLanLar için Fps 1oo yapma Buyrun . . .
Resim koyamıyorum koyabiLsem vaRdı Onun için Uploand Ediyorum koyamıyorum Siteye :S:S
1 Mb biLe değiL indirirseniz işinize Yarar . . .
* Benim Tercihlerimi Kullan ve şunLara önem ver : Performans Seçeneğini Seç ve Aşşa geL UguLa De . . .
Masaüstü Yenile Diyoruz ya Orda NVDIA KontroL paneLi Tıkla ve Yukardaki Yazdığım Cümlenin Aynısı var seç . . .
NVDIA indir - Upload.gen.tr
YararLıysa Konu Sabitlenebilir diye Düşünüyorum . . .
HayırLı forumLar . . .
iLk önce biLgisayarınızdan sXe kaLdırın Bilgisayarınızı Reset Atın Sonra Virüs Programı vaRsa Tam Tarama Yapın (KesinlikLe)
Ve Sonra sXe ( Size Koyacam Link & Virüs Programıda ) Sonra Counter-Strike'deki Condump.txt Ler genellikler cFg nizde
condump "1" yazar bunu "0" yapın Ctrike kLasöründe boşLuk oLsun kesinLikLe Skin kuLLanmayın ve Size Rate Hesaplama yeri
vereceğim ve ordan yapınız ve ex_interp "" kaç oLduğunu öğrenirsiniz . . .
Şimdi sXe Yüklediniz AyarLara geLdiniz Başlangaçta Güncelleme Kapat . . . TıkLa ( Resimde Koyuyorum )
Sonra ( Bilgisayaranıza ) Reset Atın ve sXe açın Rahat Rahat Oynayın Buyrum Resim & Link'Ler . . .
sXe Resim :
[img][/img]
Uploaded with ImageShack.us
Imageshack - sxeg.png
sXe Programı ; ( 10.2 Fix Yok ! )
sXe Injected 10.2 sXe, sXe Injected, sXe indir, sXe 10.2 Fix 1, ANINDA HIZLI INDIR !
Antivirüs Programı oLmayanLara :
avast! Free Antivirus Download - İndir > Gezginler
Virüs Program Yükledikten Sonra Kesinlikle Pc Reset Atın . . .
Yardımcı oLduysam +Rep Eksik EtmeyeLim

Anlatımdaki Gibi Yaparsanız Fps Düşmez . . . Birde Nvdia Ekran kartı oLanLar için Fps 1oo yapma Buyrun . . .
Resim koyamıyorum koyabiLsem vaRdı Onun için Uploand Ediyorum koyamıyorum Siteye :S:S
1 Mb biLe değiL indirirseniz işinize Yarar . . .
* Benim Tercihlerimi Kullan ve şunLara önem ver : Performans Seçeneğini Seç ve Aşşa geL UguLa De . . .
Masaüstü Yenile Diyoruz ya Orda NVDIA KontroL paneLi Tıkla ve Yukardaki Yazdığım Cümlenin Aynısı var seç . . .
NVDIA indir - Upload.gen.tr
YararLıysa Konu Sabitlenebilir diye Düşünüyorum . . .
HayırLı forumLar . . .