~ . sXe Anti-Cheat Programı Fps Sorunu YaşayanLara . . . Buyrun Az çok yardım . . .

1
EXE RANK

By.SpawN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By.SpawN*
Evet beyLer bakıyorum herkes Fps sorunu yaşamaya başlamış xD Buyrun Az çok yardım ettiysem ne mutLu bana . . .

iLk önce biLgisayarınızdan sXe kaLdırın Bilgisayarınızı Reset Atın Sonra Virüs Programı vaRsa Tam Tarama Yapın (KesinlikLe)

Ve Sonra sXe ( Size Koyacam Link & Virüs Programıda ) Sonra Counter-Strike'deki Condump.txt Ler genellikler cFg nizde

condump "1" yazar bunu "0" yapın Ctrike kLasöründe boşLuk oLsun kesinLikLe Skin kuLLanmayın ve Size Rate Hesaplama yeri

vereceğim ve ordan yapınız ve ex_interp "" kaç oLduğunu öğrenirsiniz . . .

Şimdi sXe Yüklediniz AyarLara geLdiniz Başlangaçta Güncelleme Kapat . . . TıkLa ( Resimde Koyuyorum )

Sonra ( Bilgisayaranıza ) Reset Atın ve sXe açın Rahat Rahat Oynayın Buyrum Resim & Link'Ler . . .

sXe Resim :

[img][/img]

Uploaded with ImageShack.us

Imageshack - sxeg.png

sXe Programı ; ( 10.2 Fix Yok ! )

sXe Injected 10.2 sXe, sXe Injected, sXe indir, sXe 10.2 Fix 1, ANINDA HIZLI INDIR !

Antivirüs Programı oLmayanLara :

avast! Free Antivirus Download - İndir > Gezginler

Virüs Program Yükledikten Sonra Kesinlikle Pc Reset Atın . . .

Yardımcı oLduysam +Rep Eksik EtmeyeLim ;)

Anlatımdaki Gibi Yaparsanız Fps Düşmez . . . Birde Nvdia Ekran kartı oLanLar için Fps 1oo yapma Buyrun . . .

Resim koyamıyorum koyabiLsem vaRdı Onun için Uploand Ediyorum koyamıyorum Siteye :S:S

1 Mb biLe değiL indirirseniz işinize Yarar . . .

* Benim Tercihlerimi Kullan ve şunLara önem ver : Performans Seçeneğini Seç ve Aşşa geL UguLa De . . .

Masaüstü Yenile Diyoruz ya Orda NVDIA KontroL paneLi Tıkla ve Yukardaki Yazdığım Cümlenin Aynısı var seç . . .

NVDIA indir - Upload.gen.tr

YararLıysa Konu Sabitlenebilir diye Düşünüyorum . . .

HayırLı forumLar . . .

Paylaşım güzel Teşekkürler . . .

oLum bunu silsene oburunu nıe sıldun murat ! ! !

2'side aynı konu değil mi ?

Güzel konu saol.

öburu düzgün dü :D bu yamuk yumuk :S

Güzel Konu Yararlı Olabilir :)

payLasım ıcın Ty

Paylaşim için Teşekkürler

Saol Kardeş Paylaşımlarında Başarılar

Paylaşım için teşekkürler.

Geri