Sxe den iyi anlayan biri çok kolay yardımcı olabilir .. yardım lütfen ..

1
EXE RANK

-Scooby'mujx*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Scooby'mujx*
evt arkadaşlar konuyu başdan anlatıyım soru kalmasın.
ekran kartını değiştirmişler pc nin nvidia almışlar bende giremedim daha cs ye . sxe açmadan connect yazın ca giriyo hatta bikaç sn oynadım sonra attı oyundan .. sxe açıp connect diyince aynen şu rapor çıkıyo

"0x69b8259f adresindeki yönerge , 0x000000a0 bellek adresine başvurdu.Bellek , read olamadı."

yazıyo..

Bundan önce ati varken böyle bi sorun yaşamadım .counterı silip yükledim daha önceden çalışıyodu..
sxe bikaç farklı siteden 11.6 fx 1 fx 2 bikaç kere yükledim
bide nvida içiin denetim massaı 3d settings off ayarını da yaptım. elimden geldiği kadar uraştım ama bilgim burda sınırlı kaldı lütfen anlayan arkadaş olursa yardımlarınızı bekliyorum.. isterseniz +rep de veririm : - )

Kardes Nvidia kartlarda qenelde problem ckıyo sxe ile ne varsa aralarnda :) Bunu aşmak için yapbilcek olan masaüstüne sağ tıklamak nVidia Control Panel’e girmek. Sol menüden Manage 3D Settings’e bas. Ortaya gelen listeden Threaded Optimization’u tıkla ve Off (Kapalı) konuma getir eger bunları yaptysan ve hala olmadıysa başka bi çözüm oldugunu sanmıyorum Nvidaya qq dmek zorundasın ..

Bellek okuma hatası alıyorsun.

Uzantı dosyaları belleğini okuyamıyor. Sistem düzenleme programlarıyla sistemini tarat uyuşmazlık olan dosyaları gösterir. Güncellemelerini yap. Eğer gene aynı hatayı verirse, sistemi yeniden kurmayı dene.

ustte soylenenleri dene sonra olursa soyle kitleyelim, yada olmazsa baska cozumler icin konuyu acik birakalim...

o 3d settings yaptım da dier söyledğinizide bi deniyim olur inşallah : s

Geri