sXe Devri Bitiyor beyLer hani deişsinLer diye :D:D

1
EXE RANK

By.SpawN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By.SpawN*
Evet beyLer msn de verirdim ama yasak :D:D

aRtık sXe derdi bitiyor artık Ucp Sistemi geLiyor . . .

Ucp ne diceksiniz Ultra Core Prodector sXe waLL imkansız hatta artık cfg biLe oLmuycak . . .

yane demek ki o wall deyipte inanmayan arkadaşlar şimdi bunla kassında görelim öyle kingleri rezil olmadan cs bıraksınlar :D:D

Program söyle asla bir dosya deişikliği cfg açma socl bile olsa asLa :S:S

Artık herkes eşit durumda beyler :D:D

Program 3 günde bir Güncelleme yapıyor :D:D

Görelim o Ghost cuLarın paraLara yazık oLcak nadiR nasıL para kazancak acaba bunuda .... kırar :D:D orasına kufur ekleyın

uyduruk :D:D ne oLursa :D:D

Hade iyi forumLar

Helal be :) Ne zaman başlıyacak bu sistem kardeş

ne zaman cıkıyor bu? cok sevindim :D:D:D:D:D:D configle mi oynıcak şmdi herkez hobaA:D::D

flood icin k.bakmayın ama nerden aldın bu bilgiyi ? Eğer gercekse Cok mutlu olacagm

sXe den bır arkadas :D:D cok sağLam bilgi zaten sxe de yazar :D:D manyak oLacak her şey her kes def :D:D dusunsene wall yok cfg yok :D:D

Valcilerin işi çok zor cunku 3 gunde bır surum cıkıor :D:D

abbboowww :D Fena bişi olucaga benziyor bayaa bi oncede ucp sistem gecılcek diyolardı ama göremedik inş bu yarın fln cıkar:D

ne zmn cıkcanı ogrenınce alır koyarım yada yazarım :D:D

abbboowww :D Fena bişi olucaga benziyor bayaa bi oncede ucp sistem gecılcek diyolardı ama göremedik inş bu yarın fln cıkar:D

lan kanka bakıon mıllet paso zoom beklıo aboo :D kınqof senoyna derdı yok ::P maçlardakı ghos7 cfq botları nolcak baklaım:D

Steam gibi bişi Olcak herelde bu hile 0

Esat +18 Geçme :D:D

Bu haberden birtane daha vardı bi ara yaklaşık 2 3 ay önce ama nedense hala sxe var :) Hileden bu kadar para kazanılırken sizce vazgeçilirmi bu programdan ( Hiç sanmıyorum). Pek ümitlenmeyin ...

Önce steam vardı steamı krdılar non-steam olunca sxe devreye girdi sxe de halloldu Ucp sisteme gecerler diye duşunuorum sxe sadece Anti hile üretiyor. Ucp sisteme gecerlerse karışamaz

Önce steam vardı steamı krdılar non-steam olunca sxe devreye girdi sxe de halloldu Ucp sisteme gecerler diye duşunuorum sxe sadece Anti hile üretiyor. Ucp sisteme gecerlerse karışamaz

katılıorum.

super bır sıstem valla yha :D bilglendırme ıcın cok saol

iNs Hadi BeyLer Beklediqimiz İns Cikar :D:D ghos7 kınqLeri GoreLim Smdi Cfg masterLeride :)

kA * ~S a n c h e S` ~qRL~`:001_tongue: ReaL Team Gelene Kadar sF taq akar.

Kendinizi Pahalı Zannetmeyin Hepinizin İndirimli GünLerini Biliyorum...:glare:
kA * ~S a n c h e S` Team Kill ve Mac Mo | SK Gaming

ya yoq sızde ınanıonuzmu sXe devam ole bısı yoq herseye ınanıyonuz

ArKAdasLaR Çok GüzeL oLur. Temiz Bi Oyun oLur Demekki Cfg De Bir HiLe SayıLyomuski EngeLLeme Kararı aLdıLar :)

:D Bence boyLe Bırsey olmucak daha gecen sene dıyorLArdı Yabancı Bı Adam qHost Cfg Devrını bıtırıyor dıye konu acmısLardı cok ıyı hatırlıyorum 1 sene oldu hala deısıklık Yoq :) Ben boyLe Bısey oLCaqına ınanmıyorum kA * Batuhan <EZ3R> *

Geri