sXe Devri Bitiyor beyLer hani deişsinLer diye :D:D

Ucp sıstemı su anda devrede cs0yuncu serverlarında var ama 1.6 ve source ıcın gecerlı yanı 1.5 ıcın olmuyo dıye bılıyorum alın burdan bakın sızde yanı sızın dusundugunuz gıbı dırek cfg engelleyemez cunku cfg olmadan cs oynamanız ımkansız oyuncuyu hareket ettıremezsınız alın burda daha acık bılgı var !!!!

http://ucp.cs0yuncu.com/ (0 o yapın arkadaslar :D:D )

1.6 daki Steam gbi olucak en ufak bi dosya değişikliğinde banned :) inşallah bu ucp paralı olmaz .. :001_huh:

beler fazla sewinmeyin oda cıksa bıle onuda kırar bu dunyadakı oynuyanlar fazla sewinmeyin...! gene cfg olacak bakında gorun cıkınca sxe cıkarkende aynı konu oldu ama herseyı yaptılar cfg wall ghost her sey cıktı bundada kesın cfg cıkar goreceksınız k.geLsiN.

Evet beyLer msn de verirdim ama yasak :D:D

aRtık sXe derdi bitiyor artık Ucp Sistemi geLiyor . . .

Ucp ne diceksiniz Ultra Core Prodector sXe waLL imkansız hatta artık cfg biLe oLmuycak . . .

yane demek ki o wall deyipte inanmayan arkadaşlar şimdi bunla kassında görelim öyle kingleri rezil olmadan cs bıraksınlar :D:D

Program söyle asla bir dosya deişikliği cfg açma socl bile olsa asLa :S:S

Artık herkes eşit durumda beyler :D:D

Program 3 günde bir Güncelleme yapıyor :D:D

Görelim o Ghost cuLarın paraLara yazık oLcak nadiR nasıL para kazancak acaba bunuda .... kırar :D:D orasına kufur ekleyın

uyduruk :D:D ne oLursa :D:D

Hade iyi forumLar

Yukarda anlatılanlar saçma, UCP sistemi elbette sXe-Injected'e göre sağlam bir koruma programı fakat öyle CFG falan almayacak sözlerine inanmayın. 1.6'da UCP kullanan server'lar var ben çok rahat CFG ile giriyorum tabi içindeki çoğu ayarları çıkararak. Güzel güzel Duck'da atıyorum.

UCP .dll, .wad, .sys uzantılı dosyaları % 100'e varan koruma ile korur. Yani sıradan Wallhack'ler kesinlikle programdan geçemez. Fakat Ghost 7 dediğimiz program geçecektir bunu herkez görsün okusun burdan. Program 1-2 günde bir ufak boyutlu güncellemeler yapıyor. sXe gibi değil. Bildiğiniz virüs programı gibi...

Kısaca bunlardan ibarettir.

çok sevindim diyenleri çoğuda ghostcu komik :)

Evt Burcx Dediği Dogru ~

ArkadasLar Bana Def Ayarı Lazım Atacak oLan warsa Msj Atsn msn adresını :)

Fake Ucp çıkar boşuna sevinmeyin ;) ,)

onada bişey bulurlar :D

Bastan belirteyım ALINTIDIR !!

Ultra Core Protector - Server tabanlı ve client tabanlı çalışan Türkçe destekli bir antihile sistemidir.
Piyasaya çıkan hilelere karşı belirli aralıklarla güncellenmektedir.

Not: UCP antihile sistemi piyasada v25 diye dolaşan bazı modifiyeli css sürümlerinde çalışmamaktadır.
CS 1.6 için ise v21-v23-v26 sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır...

Desteklediği Gold Source motorunu kullanan oyunlar:
* Half-Life
* Condition Zero
* Counter-Strike 1.6
* Day of Defeat
* Team Fortress Classic

Desteklediği Source motorunu kullanan oyunlar:
* Counter-Strike Source
* Team Fortress 2

Desteklediği İşletim Sistemleri ( 32 bit - 64 bit ):
* Windows XP
* Windows Vista
* Windows 7

Fonksiyonları:
* Beyaz listede bulunmayan tüm sistem bileşenlerini engeller.
* Sistem dışı illegal eklentileri engeller.
* Hilelere karşı sistem fonksiyonlarını kontrol eder.
* Hileleri bulup ve engelleme (wallhack,reddot, antirecoil, aim etc.)
* 32 bit ekran ayarını kullanmaya zorlar.
* Oyunu OpenGL modunda açmaya zorlar.
* Oyununu kurulu olduğu ana dizindeki gereksiz exe ve diğer dosyaları siler ( hl.exe nerede ise ).
* Oyun kütüphanelerini, haritalarını ve oyuncu modellerini kontrol eder.
* Oyunu başlatmak için gerekli olan kısayolu kendine has bi özellik ile masaüstünde oluşturur.
* MAC adresine ban atma özelliği ( banlanan hileci ip değişse dahi servera bağlanamaz ).
* Banlanan oyuncunun ekran görüntüsünü alıp http/ftp protokolü ile internet ortamına aktarılmasını sağlar.
* Client dosyalarını oyun boyunca belirli aralıklarla kontrol edip durumu günceller.
* Sorunlara hızlı çözüm getirmek için 'debug' özelliği

Bloke edilen komut cvarlar:
* alias
* fullupdate
* wait
* bind mwheelup "..+duck.."
* bind mwheeldown "..+duck.."
* bind .. "exec ...cfg"

Oyuna giren oyuncuları aşağıdaki değerleri kullanmaya zorlar:
* cl_lc 1
* cl_lw 1
* cl_shadows 0
* cl_showevents 0
* cl_showerror 0
* cl_smoothtime 0.1
* cl_sidespeed 400
* cl_nosmooth 0
* cl_movespeedkey 0.52
* cl_forwardspeed 400
* cl_backspeed 400
* cl_bob 0.01
* cl_bobcycle 0.8
* cl_bobup 0.5
* cl_allowdownload 1
* cl_pitchdown 89
* cl_pitchspeed 225
* cl_pitchup 89
* gl_affinemodels 0
* gl_flipmatrix 0
* gl_fog 0
* gl_picmip 0
* gl_palette_tex 1
* gl_nocolors 0
* gl_nobind 0
* gl_max_size 256
* gl_monolights 0
* gl_alphamin 0.25
* gl_overbright 0
* gl_clear 0
* gl_zmax 3600
* lookspring 0
* developer 0

**Not:
* UCP kullanmak için ek olarak açmanıza gereken bir program yoktur.
* Oyuna bağlanmak için kurulumdan sonra masaüstüne beliren UCP kısayoluna tıklamanız yeterlidir.
* Cs 1.5 İLe uyumLu deiLdir.
* Cs 1.5 için sXe Injected 10.0 çıkmıştır.
* OLası bir durumda, UCP Cs 1.5 iLe uyumLu oLacaktır.

ARTIK CFG BİLE AÇILMİCAK

ALINTIDIR !!

Benım verdıgım lınkde var :D:D bu bılgıler dost :D:D

Bu skinLeri FaLan da engeLLycek mi ki ?

Yalan Onceden Cıakrtcaklardı Suya Düştü Hayallerıi

arkadaşlar program 3 gunde bir güncellenıyor adamlar 1 2 gunde yapıyor zaten ama bunu wall cıler bılıyor bunuda wall yapan bır arkadasım soyledı :S

vall ciler biliyorsa nasıl bir şey oldugunu bılıyorlardır onun ıcın kırmak ıcın yapmaya coktan baslamıslardır sıerra ve sXe ayrıLmıslar onuun ıcın boyle bır program cıkıyor var mı daha bır sorusu oLan cfg de oLan default ayarlardan baska bır sey olursa hıle olarak kanıtlacaktır . . .

1.6 bır 1.5 komutları deısıktır 1.6 daha cok sıfre yazılabılır cunku ne harfe basarsan altına cıkıor 1.5 oyle deıl bunu 1.6 oynayan bılır :S:S

valla def akıyoruz,cfg ve gh0s7 akmıyoruz etkilemez bizi :D

2 yıLdır gelemedi..

Geri