sXe İnjected 10.0 Arg. Edition [İndir]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

ApocaLypse

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ApocaLypse
Hepimize Hayırlı Olsun 3D'ler Gene Var Ama Hiç Değilse Parasız Girenler Azaldı :)

Link:

sXeInjectedSetup.10.0.rar ... at up..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Alternatif: Hotfile.com: One click file hosting: sXeInjectedSetup.10.0.rar

• (!) Eklendi : Yeni donanımsal ID
  • (!) Eklendi : 64 bit desteği
  • (+) Eklendi : Yeni hile doğrulaması
  • (+) Eklendi : İsim için programlanabilir resim çekme
  • (+) Eklendi : Anti-SS engeli
  • (!) Düzeltilen : i7 işlemci
  • (!) Düzeltilen : 64 bit Steam hatası düzeltildi

Önemli: Bu yeni sürümde bağlantı doğrulama sistemi değiştiği için daha önceki sXe Injected sürümü kullanan sunuculara bağlanamıyacaklardır.
[COLOR=Red] [/COLOR]

Bu Nedemek Oluyor Bende Anlamadım.Şimdi SenOynanın Swlerine Falan Sxe 10 Gelmicekmi :D

Kardesim Sxe 9.0 fix 1 devam ediyor .

Ben 1.6 takılıyorum genellikle :)

qüzel paylaşımda sımdık ne yanı ghost hala dewam edıyormu pff :S kufur edıcem olmuyacak

[quote="the lion']qüzel paylaşımda sımdık ne yanı ghost hala dewam edıyormu pff :S kufur edıcem olmuyacak [/QUOTE]
Anıl niye bu kadar ghost lafını duyunca deliriyon ? etmiyormu sanki =) Nadir'in Sürümsüz Wallı ne Bedava wallar vardı hiç değilse bi süre onlardan kurtuLduk.

Anıl niye bu kadar ghost lafını duyunca deliriyon ? etmiyormu sanki =) Nadir'in Sürümsüz Wallı ne Bedava wallar vardı hiç değilse bi süre onlardan kurtuLduk.

olm ghost lafını duyunca delirmemek eldemi lan :@

......................... sen anladın bu noktalırı tarıkcım :)

[quote="the lion']qüzel paylaşımda sımdık ne yanı ghost hala dewam edıyormu pff :S kufur edıcem olmuyacak [/QUOTE]
Anlamadım ? :D

Sxe 10.0 Hayırlı olsun Simdi Bir Siteye girdim herkes Konu acmıs Falan baska Sitelere Girdim Ordada Sxe 10.0 Download Yazıyor yani Hayırlısı olsun diyelim

Sxe 10.0 Hayırlı olsun Simdi Bir Siteye girdim herkes Konu acmıs Falan baska Sitelere Girdim Ordada Sxe 10.0 Download Yazıyor yani Hayırlısı olsun diyelim
sXe'in Kendi Sitesinde SenOynadada Verildi Bu :) Hadda SenOynada Şimdiden 1 Milyon Kişi İndirmiş . =) Cs Aşkı :P
bu arada sxe eski sürüm kullananlarda olmucak falan gibi bişiler var anlamadım :S

Hayir kisacasi şu Sw lerinde sxe 9.0 bulunduran serverlara giriş ypailamayicaktir 10.0 ile bununla beraber 64 bit secenegi ile ekran kalitesi ve ekran karti saglam playerlar için daha elverisli bi oyun sunuolar bu sebeple Sxe yapimcilarini bi tebrik etmek lazim :)

Hayir kisacasi şu Sw lerinde sxe 9.0 bulunduran serverlara giriş ypailamayicaktir 10.0 ile bununla beraber 64 bit secenegi ile ekran kalitesi ve ekran karti saglam playerlar için daha elverisli bi oyun sunuolar bu sebeple Sxe yapimcilarini bi tebrik etmek lazim :)
bütün sw 9.0 o zaman hiç birinemi griiş yapılmıyacak ?

Ben Şimdi Senoyna Swlerine girdm 10.0 la girmiyo !

Paylasım İçin Sagol KArdes Ne Zamandır 64 bit Desteqi Bekliyordum Şimdi Pc'mı Deneme Zamanı xD

paylaşım için teşekkürler burak :)

saolda boşuna indiriyoruz,hileyi satanda sxe şirketi :)

yoksa nasıl kazanacaklar değilmi.~~ asıl oyunu kirleten kendisi güya koruyor hileyi :)

Hayırlı uğurlu olsun :)

saolda boşuna indiriyoruz,hileyi satanda sxe şirketi :)

yoksa nasıl kazanacaklar değilmi.~~ asıl oyunu kirleten kendisi güya koruyor hileyi :)

siz kulaktan dolma bilgiler ile yaşayın ancak. sXe nin hile fln cıkardıgı yok. Her bir programın açıgı vardır. 2 Hafta önce 16 yaşında bir Türk Twitter ın açıgını bulup bütün ayarları sıfırladı.

Twitter bu cocuga paramı vermiş oldu şimdi? :D hey Allah'm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri