Sxe Wall Hack 7.8

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan k4r1nc4.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

k4r1nc4.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
k4r1nc4.
Link : http://www.dosya.tc/Sxe7.8WallHacK.rar.html

Rar Şifresi : www.netbilgini.net

Anlatım

1- Rardakı Dosyaları Cıkartalım...!

2-Hilenin İcindekı Tum Dosyaları Valveye Atalım...!

3-) OsrLoader CalısTırın...!

4- Browseye Basıp Bilgisayarım/Yedeklerım C:/program Files/Valveye qeLıp Wallhack.sys yi Basın...!

5-Alttaki Register Service ye Tıklayın İşlem Basarıyla Tamamlandı Dicek

6-Start Service Diyin Gene işLem BasaRıyla Tamamlandı Diyecek...!

7-Sxe Acın

8-Oyun Girin Fragın Keyfını Cıkartın...!

Not: Patch v26 da Calısır...!

adszupg.png

CaLısıomu CaLısırSa Herqun RaP KarDes YeminLe ßi ss Daha koy sxe Li

He CaLısmassa ßanneD YeRsin

calisior sxe aciqini kapanmadı ama az sure gozukuyor sonra gidiyor yani yinede deniyecem :)

Kardes AWH Bu acııgı kapattı adam 1sn gosteriyor gidiyor yani adamın ıcındekı saydam maddeyi yok ediyor bu sayede adamı goremiyorsunuz anladın osrloader hicbir ise yaramaz wh nasıl yaparız ? cevap BOXESP ile wall olabilir kım cıkartırsa boxesp.sys gibi dosya cıkarıp wall yapabilirz anladın osrlaoder bos is

oLsun Genede İşe Yarıo...! Coqu Zaman adamı Goruom Ben DuvaRdan...!

EeT caLıs Tı saoL aMa FazLada ii deiL 2-3 sn GosTeriYo SonRa GosTermiyo aMa Sewdim SonucTa CaLııo 0 kdR da oLsa

Sonucta Adamın qeLdiqini Goruyoruz Dimi :S

qaRdeŞ aynı aşamaları 1,5 de yaPsak çalışırmı :)

Sanmıorum ama qeNede Dene...!

AWH daha beta2 de daha onun sonrakı versionları war ancak nasıl wall acarsanız ispanyollar Box ESP yaparsa olur :)

Arkadaşım nasıl bişey yaptıysan artık bilmiyorum, dediklerini tamamiyle yaptım , önce cs 1.6 dan attı aradan yaklaşık 30 snye qeçti wallhack.sys dosyası'nda bi problem varmış pc kafayı yedi. Allah'tan Nod32 kullanıyorum. Sen bırak üstadlar ilgilensin bu konularla.

O bi kere sxe acıgı degildir Gta San anreasta da adamlar duvarın arkasında gozukuyor sxe 7.8 16 bit 32 bit cıkardı az da olsa engellemek icin ama malesef engelleyemedi Bunu engellemeside biraz zoR ;D RaHaT OluN

gülüm ya bu 7.7 den kalma artık anti wall hack var adamları duvardan göremiorsun ama o merdivenleri görebilirsin x)

yHa ßu Kotu Simdi ßi ßox EsP waLL ı CıkıcaK ßiraz SabRet ' in Dayanın isPanyoL siTedE waR :D

eeT isPanyoL siTede Var aMa ParayLa SAtıoLaR...! :S

yaw bu kadar insan nasıl salka olabilyior anlamıtyorum indridiginzi dosyalrı lütfen taratın ya içinde aq bir dünya virüs çıktı....

kuLLanmayın bu tür şeyLeri Ses Kasın !

Emeğe Saygı ama 1.6 Bu Keşke 1.5 0Lsa

waLL açınca oyunun zevkini aLamazsınız bnden söyLemesi =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri