0
EXE RANK
playaa
Fexe Kullanıcısı
Öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaslar.
Bnm sorunum şöyle : cs lan game kuruyorum botlarla falan bakıyorum sıfır kasma hiç bi takılma yok. Ama sxe acıp cs giriyorum böyle ping warmıs gibi kasıyor pc. tararken falan böle takılıo gibi yardımcı olursanız sevinirim..
Sistem Özellikleri:
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
İşlemci Numarası İ5 650
İşlemci Hızı 3.20GHz Turbo İle 3.46GHz
İşlemci Ön Bellek 4 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
Ekran Kartı Hafızası: 1024 Mb
VGA Chipset Markası :ATI
VGA Chipset Modeli: HD4830
İşletim Sistemi :Win 7 Home Premium Tr
Not : Araştırdım ben biraz sxe den kaynaklanıo olabilirmis yani bunu nasıl düzeltebilirim fix 3 yükledim düzelmedi pc de virüs falanda yok :S Bide mod arkadaslar yardım kısmına açacaktım kimse bakmıo oraya bakanlarda cvp yazmıyor burda 1 gün dursa siz sora yardıma taşısanız lütfen ..
Bnm sorunum şöyle : cs lan game kuruyorum botlarla falan bakıyorum sıfır kasma hiç bi takılma yok. Ama sxe acıp cs giriyorum böyle ping warmıs gibi kasıyor pc. tararken falan böle takılıo gibi yardımcı olursanız sevinirim..
Sistem Özellikleri:
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
İşlemci Numarası İ5 650
İşlemci Hızı 3.20GHz Turbo İle 3.46GHz
İşlemci Ön Bellek 4 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
Ekran Kartı Hafızası: 1024 Mb
VGA Chipset Markası :ATI
VGA Chipset Modeli: HD4830
İşletim Sistemi :Win 7 Home Premium Tr
Not : Araştırdım ben biraz sxe den kaynaklanıo olabilirmis yani bunu nasıl düzeltebilirim fix 3 yükledim düzelmedi pc de virüs falanda yok :S Bide mod arkadaslar yardım kısmına açacaktım kimse bakmıo oraya bakanlarda cvp yazmıyor burda 1 gün dursa siz sora yardıma taşısanız lütfen ..