T[C]S | CLAN ~ En iyi Player'i ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hArry*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En İyisi olduğunu düşündüğünüz player ?

• Kullanılan toplam oy
    159
Post kasmak için benim konumu kirletme ! Gereksiz birşey olsa yorum yapmazlar oy vermezler modlar kapatır. Senin dışında negatif bir yorum yok demek'ki gereksiz olan sensin. 2'L. :@

Benım yaptıgıma post kasmak denmez forumu aktıf tutmak denır emın ol o pozıtıf mesaj atanlarda sırf yalakalık olsun die atmıslardır nese takılın sız kafanıza gore [DENYO DENYO] :)

Tartışılırmı ? hARry <3 :D

1000 kişi benim yalakam tek doğru senmisin lamer ? Uza.

Lamer :( Kralsın. abi yorum olarak en ıyı oyuncu harrydır dıe yazsam bana CEFEGEnıa atar mısın lutfen at su CEFEGENI kralsın sen en ıyı CEFEGE senın :( MUAHAHA yorumlara bak ya velet uza dio tamam hadı bb zuaha

la kardas bızım clanın ezıqı benm kafam ıyı oldu mu benm adamlara bıle sıkıom qwewqe :D:D nySe herkes kendıne qore kinqDirrr

Lamer :( Kralsın. abi yorum olarak en ıyı oyuncu harrydır dıe yazsam bana CEFEGEnıa atar mısın lutfen at su CEFEGENI kralsın sen en ıyı CEFEGE senın :( MUAHAHA yorumlara bak ya velet uza dio tamam hadı bb zuaha

Gereksiz eleştri, gizli hayranlıktır. Devam et :)

NITROUS kaybol uğraşacak yer arama işine bak

NITROUS kaybol uğraşacak yer arama işine bak

ahaha dunku veledler bana kafa tutar olmuslar laflara bak kaybolmus la sen kımsınkı senden 4 yas buyuk bırıne kafa tutuon ? ayık ol abısı:001_cool:

kes lan ayık ol muş milled bunu öğrendi la ayıq ol rahat ol ne ayaksınız la işine bak işine

kes lan ayık ol muş milled bunu öğrendi la ayıq ol rahat ol ne ayaksınız la işine bak işine

of kabahat bendekı dunku boklarla sıdık yarısına gırıom nese abısı hadı by.

Daha Fazla Tartışma Olursa Konu Yoruma Kapanacaktır .
Oyum Harry

TümClanlarıS., :)

Bzi Cekemeyene Anten takarım

Geri