5
EXE RANK
my |ove .~ <3 & so
Fexe Kullanıcısı
qL Başarılar beyLer
qL.Sırf dont sk onu ayrı bi başlık altında açsaydın iyi olurmuş![]()
dont sk hep ezilmeye mahkum ezik bi clan daha beni görmediler görecekler İNŞ bi koyacam csdeama şu da bir gerçek ki bugün maçta ağlamanız komikti mousem bozulmuştu zaten böyle şeyler yapmanıza gerek yoktu
![]()
salak kasmadım ki 7. killde ağlamaya başladınız reali kim diye bıraktım mousem bozuldu çıktım eziliyodunuz üzerine volume 0 yaptım 7. killden sonra aşsflaşsglkasgl maç neden iptal oldu hiç sordun mu 10-2 ezerken mi kaçacaz??? mousenin sol tuşu bozldu basılı kalıyordu da çıktım merak etme real alacaktım bozulmasa adama bak ya ağlayıp ağlayıp neler diyo :Slan olan cocugu o kdr kinqsen macta real almadan kasıp daha sonrada realını alamayan sen deılmıydın lan he sole bkm bana sen o kdr kınqsen macta once real almayı ogren sonra gel burda bıze laf yap
T[C]S Cok EzıkSınız Surdan .Yanı Bılgısayar KoltugunDan SESLeniYorum Size Bir damar Söz SöyLeyem Bak Simdi
aGladiginizi KimSeye SoyLéMé T[C]S ! onLar Sizi Bot BiliYor !!!!!! Agladigimizi kimSéYé SoyLéMé ANNé onLar aynı BU Jack danıeLs | team mı? BU Kadar Ezeceklerıni Bilmiyordum Anne ANNEM Simdi Ben nerelere Gıdem T[C]S clanını
aşşalamısmı oldum ana berabere Kaldıgımız SS koydum ANA onu koymasaydım Bayrına koyarmıydın ANAAAAAAAA:
![]()
dont sk hep ezilmeye mahkum ezik bi clan daha beni görmediler görecekler İNŞ bi koyacam csdeama şu da bir gerçek ki bugün maçta ağlamanız komikti mousem bozulmuştu zaten böyle şeyler yapmanıza gerek yoktu
![]()
T[C]S Cok EzıkSınız Surdan .Yanı Bılgısayar KoltugunDan SESLeniYorum Size Bir damar Söz SöyLeyem Bak Simdi
aGladiginizi KimSeye SoyLéMé T[C]S ! onLar Sizi Bot BiliYor !!!!!! Agladigimizi kimSéYé SoyLéMé ANNé onLar aynı BU Jack danıeLs | team mı? BU Kadar Ezeceklerıni Bilmiyordum Anne ANNEM Simdi Ben nerelere Gıdem T[C]S clanını
aşşalamısmı oldum ana berabere Kaldıgımız SS koydum ANA onu koymasaydım Bayrına koyarmıydın ANAAAAAAAA:
![]()
tüp bebek la busalak kasmadım ki 7. killde ağlamaya başladınız reali kim diye bıraktım mousem bozuldu çıktım eziliyodunuz üzerine volume 0 yaptım 7. killden sonra aşsflaşsglkasgl maç neden iptal oldu hiç sordun mu 10-2 ezerken mi kaçacaz??? mousenin sol tuşu bozldu basılı kalıyordu da çıktım merak etme real alacaktım bozulmasa adama bak ya ağlayıp ağlayıp neler diyo :S