T[C]S Clan v[S] avoir joue ReziLLik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
post kassam sorun olur mu bu konuda ?

yardırıyom o zamn

Yardır bakaaam :D

Başarılar TCS

Yorumlarınız için Teşekkürler. :)

_____________________________________________________________________________________________

konu iLe aLakasız & gereksiz yorum yapmayın & biz dünkü botsak eger 10 senedır cs yı 5 senedır online bosuna oynuyoruz demektır aglayp kacan sizsiniz .!. Unutma & unutturma :)

bende 2 sene oldu oynamaya başlıyalı ibo niye rencide ediyon şimdi burda

bende 2 sene oldu oynamaya başlıyalı ibo niye rencide ediyon şimdi burda

Senide geçtim ben kingofu dolandırken bu çocuklar süt içiyordu şimdi gelmişler ''
allahım ne botlar .d dua edin kasamadım morel bozuktu duınku botlar .! buyunde qeLın .d '' yazıyor gevşekler ne ayak ? Bide gerizekalı L'leri büyük yazdığı kadar ALLAH'ıda büyük yazmayı bilse keşke gam yemicem :D

ayık olun olum burda şakha yok herşey gerçek

gL adamlar king mi ne :)

başarilar kardeşlerim.

geLe berat kanka

10 keremi açıklayım ? :D 12083208382013 kere dedim ki bekir'e msn den olsun ts den olsun Bekir varsa sende birşey söyle çıkalım clandan yada varsada sil açma takılalım yine. Yok dedi bilmem ne çocuğuyum dedi ne oğluyum dedi iyi tamam dedik inandık ana bacı katınca + İbo yada demiştim varmı bunda bişey varsa ben çıkıyorum diye yok gardaş banada yemin etti anasını bacısının üstne yokmuş dedi iyi tamam dedim çıkmadım Movie çıkınca direk çıktım Yalanlayan varsa buyursun ;D + Peki siz bunun ghost olduğunu bile bile nasıl clana alıyorsunuz ? Hadi diyelim ki yemin etti açmıcam dedi siz hiç mi görmediniz ? Buna kim inanacak ALLAH aşkına bi söyle hadi :D
Onu geçtim kendin inanabilcen mi buna :D
10 dan sonrasını okumadım.

Başarılar.

Geri