T[C]S v[S] -Nsc- Bze Ezik DiyoLardı Mactan once

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

q0Rqe0us

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
q0Rqe0us
dedust20026oz.png

dedust20027na.png

deinferno0000bam.png

deinferno0001zry.png

ezik diyen arkadaslar macın ilk elinde 2 kişi birden kesildi iksininde canı 100 dü :D

dedust20025zn.png

Mactan once ezık dıolarmıs bze mactan sonra 2 tane real yok die aglıyolardı...

başarılar...

Başarılar.

başarıLar kardesım.

inf'de o sılah nıe ıcerde panpa ?

başarılar'da attıgın konuda açıp yardırmışsın :D :lol: hahahaaha :D inferno mapın'da silah niye içeride :D :D :D :D :lol: hahaahaha :D koptum ya :D :D :D :lol: :lol:

silah havada asılı kalmış allaaaah alllllaaaah alllaaaah havada asılı kalmış şahitlerin varmı ?

o son ss de o adam icerden c4 koyup ılerlıyor qıbı cok qarıp

ben ne sızın gıbı 2 gunluk oyuncuyum nede sızın gıbı hıle kullanacak kdr botum..
2 gun once turnuvada verdım elınıze pc ye grdnız baktınız bsy blamadnız.
diyecenz kı ne zmn dan berı oynamaya basladın benm oynamaya basladım da siz daha adam vurmayı bılmıodnuz artz lerı adam yerıne koyup mac atmıoduk sımdı gelmıs bırı adam duvardaymıs adamın sılahı ıcerdeyms die laf yapıonuz hadi siz gidin kendı konularınızda kendı adamlarınzla yalakalık yapın qq size haaa bu arada hıle oldugmu dusunuosanız ispatlayın hıle oldumu sonra gelın bna laf atın biz T[C]S olarak 2010 un hazıran ayından berı aynı oynuyoz sız artz olarak ne zmndan berı kınq oldunuz

ve knk1 eklemek ıstedıqım bırsey war ya bu adamlar baska bısey bulamıormu ugrasıcak hep forum sıterınde bıraz qercek hayatı takıp edın :D

Kanki brak formlarında takılsınlar ben koyar gecerım bunlara gerısıde benı paklamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya ne alaka silah içerde falan dediklerinizden bişey anlamadım artz

mertcan bunlar kınıq ya onu ıspatlamaya calısıolar ama bılmıolar kı bun dan 2 ay once artz denen bsy yoktu

lan allahm sızın kafanızmı ıyı dıkkatlı baksanız qorursunuz sılahın ıcerde oldugunu ama qorqe sen zaten bos'bi herıfsın .. sewnle muhabbet olmaya bıle gerek yok .. senın bı zamanlar 3D kullandınıda blyrm balyoz demısdı sen ona demıssın hatta .. !

aglamaayın olm adam kasıyorr yenılıınce bota bıle hıle dıorsnuz ne bıcım adamsınız lan sız :@ sılah ıcerıdeymıste kullandıınızkı bılıorsnuz kardsmm.

bıde canım benım sılah ıcerıde ama ustunde bır sey yazmıor ??

lan allahm sızın kafanızmı ıyı dıkkatlı baksanız qorursunuz sılahın ıcerde oldugunu ama qorqe sen zaten bos'bi herıfsın .. sewnle muhabbet olmaya bıle gerek yok .. senın bı zamanlar 3D kullandınıda blyrm balyoz demısdı sen ona demıssın hatta .. !

hahahahhahaha bana bos adam dio balyoz la muhabbet kuruyo ben balyozu gordum yerde ana avrat soven adam zamanında macın ortasında balyozu hıle dıe agllattran adam balyoza 3d kullandım dıecem k.b da aslan ben senın gıbı ne millete kendimi anlatırım nede millete yalakalık yaparm onun ıcın senı benden daha cok severler yaa kapişşşşşşşşş..........

silahın niye içerde senin ?

Geri